tiistai 14. lokakuuta 2014

haaste vastaanotettu

R: Bongasin vähän aikaa sitten facebookista, että L'Oreal etsi osallistua Skin Perfection haasteeseen. Haasteessa kilpailee keskenään kolme joukkuetta, joista jokaista "johtaa" yksi suosittu bloggaaja. Mä päätin hakea mukaan ja kävikin tuuri, tulin valituksi Saran tiimiin! Jokaiseen tiimiin valittiin 30 osallistujaa ja tiimit kilpailevat keskenään keräämällä pisteitä mm. postaamalla arvosteluja ja videoita kampanjasivustolla. Voittajatiimin eniten pisteitä kerännyt palkitaan Pariisin matkalla ja loput jäsenet saavat tuotepalkintoja.

 photo sp1-001_zps5c1ebff0.jpg

Mä en edes haaveile tuon matkan voitosta, sillä haasteessa on mukana tosi aktiivisia tyttöjä, joille se Pariisi varmasti on suurin motivaatio. Mä lähdin mukaan lähinnä kiinnostuksesta ja halusin tietenkin päästä testaamaan näitä tuotteita. Haluaisin myös oppia säännöllisen rytmin ihonhoidossa, olen joskus ehkä vähän laiska ja esim. meikkien peseminen ja kasvojen rasvaaminen on mun mielestä jotenkin niin tylsää. Vaikka matkapalkinto ei olekaan se mun suurin motivaatio, teen tietenkin kaikkeni, että meidän tiimi voittaa. Meillä on tosi mukavanoloinen tiimi, jengi on jo aktiivisesti alkanut testailla tuotteita ja kommentoimaan muille, hauskaa!

 photo sp2_zps3715db41.jpg

Testattavana on siis L'Orealin Skin Perfection -tuotesarja, johon kuuluu neljä tuotetta: Anti-Tiredness Beautifying Daily Care -kaunistava päivävoide, Unifying Day Moisturiser -päivävoide, Awakening Eye Cream -silmänympärysvoide ja Advanced Correcting Serum -seerumi. Haaste kestää neljä viikkoa ja tällä viikolla keskitytään tuohon kaunistavaan päivävoiteeseen, joka lupaa antaa kauniin ilmeen ilman meikkiä! Tuolla kampanjasivustolla pystyy seuraamaan mun ja muiden testaajien kokemuksia, kannattaa käydä kurkkimassa jos tuotteet kiinnostaa. Saattaa olla, että haasteen päätteeksi teen vielä jonkun yhteenvedon tuotteista tänne blogin puolellekin, mutta pääsääntöisesti kirjoittelen kokemuksiani tuolla kampanjasivustolla, eli jos kosmetiikkajutut kiinnostaa niin suunnatkaa sinne! 

6 kommenttia:

 1. Todella upeaa,että sut valittiin mukaan :)

  Blogissani on käynistynyt bpface meikkipaljetin arvonta.Toivottavasti osallistut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu niinpä :) Pitääkin käydä kurkkaamassa toi arvonta!

   Poista
 2. Ihanan näkösiä tuotteita! Mä olen maailman laiskin naamarsavari, pitäs ryhdistäytyä.. Jään oottamaan kokemuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu nämä on kyllä nättejä tuotteita ;) Mäkin olen aika laiska, edelleen :D

   Poista
 3. Näiden tuotteiden pelkät pakkaukset ovat niin kauniita, että houkuttaisi ostaa :)
  kivipuuteri.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta :) Piristää kivasti kylppärin kaappia!

   Poista