perjantai 10. lokakuuta 2014

college + nahka = toimii!

 photo riikka1-001_zpsd9d3c5da.jpg
 photo riikka2_zpsd714a5db.jpg
 photo riikka3_zpsed685231.jpg
 photo riikka4_zps9b48c807.jpg
 photo riikka5_zpsbd207e3c.jpg
 photo riikka6_zpsfe5d0832.jpg
paita Sting, shortsit Lindex, kengät Nike, takki H&M

R: Mä olen jo varmaan kuukauden suunnitellu nahkashortsien ja harmaan collarin yhdistämistä, piti toteuttaa se alunperin jo sillon kun olisi pärjännyt paljailla säärillä.. No nyt vihdoin sain kyseisen asun vetästyä päälleni, eikä se pahalta näytä sukkistenkaan kanssa. Vai mitäs mieltä olette?

Mä elättelen toiveita, että Roomassa pärjäisi ilman sukkiksia, sillä ainakin tällä hetkellä siellä on forecan mukaan vielä 25 astetta ja aurinkoa päivittäin! Meidän reissuun on vielä vähän päälle pari viikkoa, toivottavasti ei mitään kamalaa muutosta tapahdu säässä.. Olisi niin ihana päästä vielä muutamaksi päiväksi nauttimaan kesäisistä säistä, varsinkin kun mun kauhukuvissa meitä vastassa on harmaan sateinen Rooma.. Vaikka eipä voi harmaammaksi mennä kun Turku tällä hetkellä!

Harmaudesta huolimatta kaikki on jotenkin tosi jees tällä hetkellä. Aika menee nopeasti ja arki jotenkin rullaa siinä huomaamattomasti. Treenit kulkee, graduasiat etenee ja bloggaaminenkin tuntuu kivalta. Ei valittamista! Tänään suunnitelmissa olisi gradupaperin tämän hetkisen vaiheen viimeistely ja palautus ensi viikon seminaaria varten, kakkubuffet ja illalla kauden eka peli. Hmm, kakkubuffa ennen peliä - uhka vai mahdollisuus? ;)

2 kommenttia:

  1. Hei ei todellakaan näytä pahalta sukkisten kanssa! Toimii ehkä jopa paremmin kuin paljain säärin, en tiedä... mielipide vain! Tosi ihana asu, pitää joskus kokeilla itekkin :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla :) Ja totta, mustan nahan ja valkoisen kalkkunakoiven kontrasti voisi olla liian iso :D

      Poista