tiistai 28. lokakuuta 2014

Ciao!

J&R: Terveiset Roomasta! Meillä alkaa loma lähestyä loppuaan.. On ollut ihana miniloma - Rooma on todellakin ihan mahtava kaupunki. Ollaan kävelty ihan uskomattoman paljon, varmaan 50 kilometriä tässä kolmen päivän aikana. Se niistä lepopäivistä. Ollaan kyllä pidetty huolta tankkauksestakin ja syöty hyvin, varsinkin jätskiä. Italialainen gelato on oikeasti maailman parasta! Syömisen lisäksi ollaan koluttu läpi melkein kaikki nähtävyydet, kuten Vatikaani, Colosseum, Espanjalaiset portaat ja Trastevere. Niin ja ollaan nähty varmaan sata erilaista suihkulähdettä ja piazzaa..

 photo PA262486_zps9c25ad2a.jpg
 photo PA262455_zpsdf8e6811.jpg
 photo _MG_6788_zpsfeaa52e1.jpg
 photo _MG_6784_zps1c50a285.jpg
 photo _MG_6781_zps88187277.jpg
 photo _MG_6707_zpsf9285908.jpg
 photo PA282792_zps1ab60ca4.jpg

Tässä aika pieni osa meidän reissun kuvasaldosta. Täällä on niin paljon kaikkea nähtävää koko ajan, että yllättäen myös kuvia on tullut räpsittyä ihan kivasti. Saatte varmaan katsella niitä ihan kyllästymiseen saakka..
Meillä on lähtö kotiin huomenna jo yhdentoista aikoihin aamulla, joten herätys on aamulla ihan liian aikaisin. Nyt siis loput kamat kassiin ja nukkumaan. Väsyttää - lomailu on aika rankkaa ;)

7 kommenttia:

 1. Oi, ihanalta näyttää! oon kyllä vähän... (tai vähän enemmänkin) kateellinen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa siellä olikin, voisin koska vaan lähteä takaisin ;)

   Poista
 2. Ihanalta näyttää! Oon kavereiden kanssa lähdössä Roomaan viikonloppuna, joten kaikki vinkit otetaan vastaan mielellään, etenkin ravintolavinkkejä kaipaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, siistiä! Mä en osaa suositella mitään tiettyjä ravintoloita, mutta pysykää ehdottomasti pois ruokapaikoista, jotka on "hotellialueiden" tai nähtävyyksien lähellä.. Me löydettiin esimerkiksi yksi ihan mahtava ravintola, kun poikettiin yhdelle sivukadulle. :) Gelatoa kannattaa syödä paljon :D Katsotaan jos ehditään tehdä kunnon vinkkipostaus vielä ennen viikonloppua :)

   Poista
  2. Sen hyvän pizzapaikan nimi on Trattoria il Tettarella ja osoite on Via dei Capocci 4 :)

   Poista
 3. On tullut kyllä pikkukateus näitä teidän lomakuvia katsellessa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt niitä on vielä lisää, just julkasin uuden postauksen ;)

   Poista