sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Cake Heaven - herkuttelijoiden unelma

R: Olen tällä viikolla leikkinyt jo elokuvakriitikkoa, nyt ajattelin olla ruokakriitikko. Tai ennemminkin kakkukriitikko! Me saatiin Jennan kanssa vähän aikaa sitten kutsu mennä herkuttelemaan Turun kauppahallin Piece of Cake Mbakery Cafe-kahvilaan Cake Heaven -kakkubuffetiin. Ei muuten tarvinnut kauan miettiä, mitä kutsuun vastataan. Pienten aikatauluongelmien jälkeen päästiin vihdoin herkuttelemaan ja voi apua miten ihania kakkuja siellä oli tarjolla!

 photo kakku1_zps9e351699.jpg
 photo kakku2_zps8cb882d7.jpg
 photo kakku3_zps86c7e636.jpg
 photo _MG_5988_zps035b121b.jpg
 photo kakku1_zpsddf2e2ff.jpg
 photo kakku2_zps48cee944.jpg

Ei tosin tullut yllätyksenä, että luvassa on vaikka mitä herkkuja. Olen muutaman kerran aiemminkin käynyt tuolla kahvilassa ja ei todellakaan ole tarvinnut pettyä, ihania MBakeryn leivoksia, kakkuja ja suolaisia herkkuja. Kakkubuffetissa oli tarjolla viittä erilaista kakkua ja lisäksi macaronseja kolmessa eri maussa. Me keskityttiin lähinnä kakkuihin, ne näyttikin niin herkullisilta.. Aluksi lautaselle sai valita kolmea eri kakkua, mutta siinä vaiheessa me vielä emmittiin jaksaisiko niin montaa, joten aloitettiin molemmat kahdella eri kakulla ja macaronseilla.

 photo kakku5_zpsdeb7f174.jpg
 photo kakku8_zps71516cb1.jpg
 photo kakku9_zps82e5975c.jpg
 photo kakku4_zpsd0e0bad4.jpg

Mun ensimmäisestä "annoksesta" löytyi heti omat suosikit, passion-mansikka ja suklaa-vadelma. Nam! Passion-mansikan koostumus oli täydellinen, jotenkin ihanan "kevyttä" ja vähän moussemaista. Suklaakakun vadelmatäyte oli jotain niiin hyvää. Jennan suosikiksi nousi myös tuo suklaa-vadelma ja toiselle sijalle pääsi valkosuklaa-lime. Mun mielestä parasta näissä kakuissa on se, että sen lisäksi että ne maistuu hyvältä, ne näyttää ihan mielettömän kauniilta. Kuningatar-kakun kiille oli ehkä upein, ihan kun jotain kultahippuja!

Cake Heaven eli kakkubuffet on tarjolla kauppahallin Piece of Cakessa perjantaisin klo 12-18. Tavallisen kahvin kanssa hintaa tulee 11,90 euroa, jos haluaa erikoiskahvin tai kuohuvaa, on hinta hieman enemmän. Mun mielestä toi alle 12 euroa on erittäin kohtuullinen hinta, useinhan kahvilassa leivos ja kahvi on lähemmäs kympin. Ja nyt sentään saa syödä niin paljon kakkua kun jaksaa ja mikä parasta - ei tarvitse valita eri vaihtoehtojen välillä, vaan voi maistaa kaikkia. Mun mielestä kakkubuffet oli aivan ihana tapa aloittaa viikonloppu, sopivaa arjen luksusta. Aion ehdottomasti mennä uudelleenkin, viimeistään sitten joskus kun juhlistan mun gradun palautusta!

Ja hei, pakko vielä vinkata.. Huomasin että Piece of Caken facebook-sivulla on tällä hetkellä menossa arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin kahdelle kakkubuffetiin. Mä en taida osallistua, vaan annan mielelläni voittomahdollisuuden jollekin teistä! Kannattaa siis käydä osallistumassa täällä.

4 kommenttia: