perjantai 17. lokakuuta 2014

ai mitkä messut?

R: Keltään blogien lukijalta tai somessa pyörivältä ei varmaan ole jäänyt huomaamatta, että nyt viikonloppuna Helsingissä järjestetään I love me -messut. Mekin käytiin siellä! Messut kokoaa yhteen mm. kauneuden, muodin ja hyvinvoinnin näytteilleasettajia, ammattilaisia ja harrastajia.

 photo messut1_zpsacd15bb6.jpg
 photo messut3_zpsfd7653ac.jpg
 photo messut5_zps85c1481a.jpg

Meitä messuilla kiinnosti ehdottomasti eniten hyvinvointiin ja treeniin liittyvät jutut. Ainoat ostoksetkin tehtiin nimenomaan sieltä luonnollisesti -tapahtuman alueelta, kun ostettiin molemmat chia-siemeniä loppuneiden tilalle. Esillä oli vaikka miten paljon kiinnostavia tuotemerkkejä  ja superfoodeja (uutena tuttavuutena Foodin). Ja oli muuten myös kiva päästä maistelemaan eri merkkien proteiini- ja välipalapatukoita, kun yleensä kaupassa proteiinipatukoita ostaessa meinaa iskeä valinnanvaikeus, niitä on nykyään niin paljon erilaisia. Taisin myös ihastua vähän Alpron soija"jogurttiin", en olisi todellakaan tajunnut ostaa sitä kotiin, jos en olisi saanut nyt maistiaista.

 photo messut4_zpsfc296d6b.jpg
 photo messut6_zps31611853.jpg
 photo messut2_zpsbf9a5e14.jpg

Parasta messuilla olikin siis ehdottomasti se, että sai uusia ideoita mm. terveellisiin välipaloihin, hyvinvointiin ja treeniin. Muoti-alue ei sytyttänyt meitä tällä kertaa kyllä yhtään, se oli ehkä pieni pettymys. Onneksi muilta alueilta löytyi sitten kierreltävää senkin edestä! Me kyllä mietittiin, että vika ei ehkä ollut siinä muoti-alueessa, vaan ennemminkin ehkä meissä itsessä.. Tällä hetkellä tuntuu, että niin monet asiat kiinnostavat enemmän kun muoti ja pukeutuminen.. En ehkä olisi muutama vuosi sitten uskonut, että ostan ennemmin chian-siemeniä kun vaikka jonkun uuden vaatteen!

 photo messut7_zps721d3db1.jpg
 photo messut9_zps8432d57c.jpg
 photo messut8_zpse6088ca7.jpg

Vaikka eipä siinä vaatteiden ostelussakaan mitään vikaa yleensä ole, ehdittiin me kaupoissakin kiertelemään! Ei tosin tällä kertaa ostettu mitään.. Käytiin myös syömässä herkulliset salaatit Factoryssä ja Akvamariinin showroomilla tutustumassa mallistoihin. Showroomilta ei tarvinnut lähteä tyhjin käsin kotiin, mutta niistä lisää myöhemmin. Mä menen nyt nukkumaan, sillä otetaan heti aamusta suunnaksi Tampere. Tiedossa on kauden ensimmäinen vieraspeli, pitäkää peukkuja!

Liput messuille saatu blogin kautta

6 kommenttia:

 1. Munki piti lähteä messuille mutta mulla iski laiskuus ja päätin jäädä kotiin viettämään sohva päivää :D

  VastaaPoista
 2. No ihan sama! Mieluummin kuvailen terveyspuuroa kuin asukuvia :D Mutta se muotipuoli oli todella pettymys, eihän siellä ollut mitään! Sen sijaan maistelin terveyspuolelta kaikki protskupatukat. Lidlin oli ehkä parhaat maun puolesta, tosin en katsonut sitten, mistä patukat koostuivat. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis ne Lidlin oli kyllä hyviä, ihan kun suklaata :D Mäkään en kyllä katsonut ravintosisältöä, mutta eiköhän ne suklaan silti voita. Sitä en tiedä voiko niitäkään kuitenkaan kutsua terveellisiksi ;)

   Poista
 3. Mä viihdyin Nespresson uutuuskahvia maistelemassa ja sit siellä skumppabaarissa. :D
  Mutta joo, se muoti puoli oli niin pettymys - ei oo koskaan ennen ollut noin huono!!

  VastaaPoista
 4. Heh, me ei käyty skumppabaarissa ollenkaan :D Hyvä tietää että se muoti puolen "pettymys" ei johtunutkaan pelkästään itsestä..

  VastaaPoista