maanantai 29. syyskuuta 2014

viininpunaista ja pikkumyy(ish)

 photo riikka1-001_zps362d434d.jpg
 photo riikka3_zps614cc968.jpg
 photo riikka4_zps0fae716c.jpg
 photo riikka5_zps845e01b3.jpg
 takki H&M, housut New Look, paita Bikbok, neule ja laukku Primark, kengät Seppälä

R: Ja taas on maanantai. Miten tämä on mahdollista? Aika menee niin nopeasti ettei mitään järkeä. Lokakuu alkaa jo, enkä vielä oikeen ole edes sisäistänyt että on syyskuu. Pian saakin jo leipoa joulutorttuja, ostaa joululahjoja ja laskea päiviä jouluaattoon.. Ehkä vähän (enemmänkin) jo salaa odotan joulua, se tuo sentään vähän piristystä pimeän ja synkän marraskuun jälkeen!

Ja asiaan, tässä on mun viime perjantainen asu, kaveri nimesi sen pikku myy-asuksi! En itse edes ajatellut asiaa, mutta kieltämättä ihan osuvasti sanottu. Punainen mekko tai tunika olisi kruunannut asun. Heh, vaikka tuskin tulee päivää, jolloin mä käytän (punaista) tunikaa.. Tämän viininpunaisen paidan ostin viime syksynä, kaivoin taas syksyn tullen kaikki viininpunaiset vaatteet esiin. Miten voikin jokin väri sopia niin täydellisesti johonkin vuodenaikaan? Selasin muuten  vanhoja asukuvia blogista ja huomasin, että mulla oli viime vuonna markkinoilla tuo sama paita päällä! Ja hiukset oli samalla tavalla!! Hauska sattuma. Ja asu on kaiken lisäksi kuvattu samassa paikassa, se ei tosin ole sattumaa, sillä toi paikka on ihan paras kuvailuun. Vuoden takaisen asun näkee täältä.

Nyt mä palailen työttömyyden ihmeelliseen maailmaan eli gradukirjallisuuden pariin, energistä viikkoa kaikille!

15 kommenttia:

 1. Kiva asu ja varsinkin noi kengät on ihan täydelliset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Arvaa olinko innoissani kun "löysin" noi kengät, olin ehtinyt unohtaa että omistan sellaiset!

   Poista
 2. Oi ompa kivat housut!! Hyvin istuvia on niiiin vaikea löytää.
  Ps. Mullaki on ajoittain myy-päiviä :)

  VastaaPoista
 3. Pikkumyyish! Miten nerokas ilmaus, sopii omaankin pukeutumiseen hyvin usein. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juu :) En siis ole ainut muumeista inspiraatiota saanut!

   Poista
 4. Oletko vielä töissä yliopistolla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole enää, määräaikainen soppari päättyi ja tutkimus saatiin valmiiksi :) Nyt uudet kujeet + gradu, joka ei ihan suunnitelmien mukaan edennyt kokopäivätyön ohessa :D :D

   Poista
  2. Ja siis tarkoitin tolla "työttömyyden ihmeellisellä maailmalla" mun graduaihetta joka liittyy työttömyyteen :D Jos siitä tuli mieleen, en siis viitannut itseeni :D

   Poista
 5. Mistä oot ostanut noi ihanat housut?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on Lontoosta New Lookista ostettu. New Lookilla on myös nettikauppa: http://www.newlook.com/, en tosin tiedä onko samoja enää kun siitä on jo melkeen vuosi kun nämä ostin.

   Poista