perjantai 26. syyskuuta 2014

viikko sitten

J: Huhuh, selvisinpäs tästä viikosta! Olen viikon aikana saanut varmaan enemmän aikaseksi kun koko alkukuun aikana yhteensä. Tuntuu, että olen koko ajan juossut (tai tässä tapauksessa ajanut) paikasta toiseen. Maanantaina Saloon sijaistamaan ja muina päivinä Raumalle harjoitteluun tai muihin juttuihin. Huh. Pari viiikkoa vielä tätä hullunmyllyä, sitten helpottaa. Tosin ihan oma valinta tämä on, kukaan ei pakottanut muuttamaan Raumalta Turkuun ja kulkemaan täältä sinne kouluun. Mun elämä on kuitenkin täällä Turussa niin paljon mukavampaa suurermman osan ajasta, että olen kyllä todella onnellinen, että valitsin kotikaupungiksi Turun! Mut joo, ei siitä aiheesta sen enempää.. Sen sijaan mun viime lauantainen asu.. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan ;)

 photo jenna437-002_zpsd2fffa4f.jpg
 photo jenna239-001_zps20fdfbbc.jpg
 photo jenna627_zps6b20d4b7.jpg
 photo jenna102_zps1bb1689b.jpg
 photo jenna718_zpse87f5baf.jpg
 photo jenna87-001_zpsafa47c5e.jpg
 photo jenna137_zps295c1bbe.jpg
Neuletakki ja sormukset Primark, housut ja t-paita GinaTricot, laukku Veromoda, kello Timanttiset* ja kengät Office


Tämä on taas yksi minuutissa kehitelty asu, mutta toimii kyllä mielestäni! Nuo farkut voi yhdistää melkeinpä mihin tahansa ja aina näyttää kivalta. Musta neuletakki toimi vielä viime lauantaina takkina, mutta enää ei taida ihan sillä pärjätä, höh. Ottaisin nuo +18 syyskelit takaisin ihan koska vaan. 

Nyt alan kaivaa kaapista jotain vaatetta ylle ja hyppään taas auton rattiin. Tällä kertaa suuntana on Salo ja syysmarkkinat! Ehdittiin käydä iltapäivällä Riikan kanssa tekemässä pieni salitreeni, eli voin ihan huoletta ostaa markkinoilta vähän herkkuja - vaikka pusuja ja lakuja! Palaillaan, nyt on jo kiire! Hauskaa viikonloppua kaikille! Ps. Ovathan kaikki salolaiset käyneet jo markkinoilla? ;)

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa yhtä haipakalta, kun mun elämä tällä hetkellä :D Tyylikäs on sun asu, vaikka onkin nopeasti kasattu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en siis ole ainoa kenellä taitaa olla kiire :) Kiitos paljon!

      Poista