keskiviikko 10. syyskuuta 2014

tuliaisia itselleni

 photo P1011949_zpsdc57fa53.jpg
 photo P1011952_zps5c092b75.jpg
 photo P1011962_zps57da22cc.jpg
 photo P1011964_zps2185381b.jpg

R: Kierreltiin Bilbaon reissulla myös vähän kaupoissa ja mä löysin ihan superkivoja juttuja! Mun toiveissa oli löytää syksyksi pitkä harmaa neuletakki, jotain sporttista ja jotain kukallista, check, check ja check! Ihastelin ennen reissua Bershkan nettikaupan tarjontaa ja lopulta kävi ihan mieletön tuuri, kun löysin pitkän metsästyksen jälkeen sieltä tuon ihanan kukallisen kimonon. Tulette varmasti pian näkemään sen asukuvissa! Se sopii niin täydellisesti syksyyn!  Harmaan pitkän neuletakin löysin New Yorkerista, se oli muuten hyvä ostos, en olisi selvinnyt kotimatkasta ja superpitkästä matkustuspäivästä ilman sitä.

Primarkista löysin myös sattumalta ihan täydellisen kokoisen pikkulaukun naurettavan halvalla. Olen jo kauan kaivannut jotai tuollaista pientä laukkua, johon voi heittää avaimet, lompakon ja puhelimen sillon, kun muu omaisuus on kangaskassissa. Kaiken kaikkiaan siis onnistuneet shoppailut, enkä edes ylittänyt budjettiani! Miltäs mun ostokset näyttää?

Vähän muuten rasittavaa, olen vieläkin vähän flunssassa. Tai paranemaan päin jo, mutta en esimerkiksi uskalla vielä treenata kovaa tai muutenkaan kamalasti tehdä mitään. Mä vihaan kipeänä olemista! Onneksi on uusin Netflix-koukutus Suits ja postissa odottelisi yksi aika makea paketti, jos niiden avulla palaisin taas elävien kirjoihin..

4 kommenttia:

 1. Kimonon kangas on ainakin upea! Ja kauniita harmaan sävyjä tuossa pinkassa.
  Ja aina on tilaa vielä yhdelle pussukalle;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu se on kyllä :) Syksyisin harmaa näyttää hyvältä!

   Poista
 2. hyvältä näyttää tuliaisesi :))

  VastaaPoista