torstai 18. syyskuuta 2014

tervetuloa shoppailemaan

R: Kävin eilen läpi vaatekaappiani, siivoilin, järjestelin, sovittelin ja heitin osan kirppiskasaaan, ensi lauantaina pidetään nimittäin taas blogikirppis Salossa! Kaappia siivotessa huomasin ilokseni (ja hieman yllättäen), että paljon myytävää ei löytynyt. Osaan selkeästi nykyään shoppailla, kun suurin osa vaatteistani on sellaisia, joista en halua luopua ja jotka voisin koska vaan pukea päälleni. En oikeen ymmärrä ihmisiä, jotka ostavat koko ajan uusia vaatteita ja lopulta ne jäävät käyttämättömänä kaappiin - ei mulla ainakaan olisi varaa sellaiseen.

 photo P1012666_zps5c594e52.jpg
 photo P1012684-001_zps2be62ada.jpg

Mutta, koska kukaan ei ole täydellinen (shoppailija), löytyi myös multa kirppikselle myytävää. Lisäksi varastossa odottaa vanhoja, joskus aiemmin kaapista siivottuja vaatteita. Kenkä- ja laukkuvarastotkin pitäisi vielä käydä läpi, saattaa olla että kirppikselle lähtee muutamat koon 38 Converset! En vaan oikeen osaa luopua, vaikka esimerkiksi punaisia consseja en ole käyttänyt varmaan kahteen vuoteen..

Tervetuloa Salon toiselle blogikirppikselle Ceciliin lauantaina 20.9 klo 11-15. Osoite on Helsingintie 8 Salo. Tapahtuman facebook-sivu löytyy täältä. Meidän lisäksi paikalla myymässä omia tavaroitaan on tietenkin kirppiksen järjestäjä Reetta, sekä ihanan tyylikkäät Nora Bushi, More Than Words blogin Jutta ja One step to our lives blogin Liisa ja Nora.   Toivottavasti nähdään lauantaina!

P.S Kannattaa varata käteistä mukaan!

2 kommenttia:

  1. Olen itsekkin huomannu ,ettei tuu enää ostettua virheostoksia niin paljon. :) Tällä kertaa yritän ehtiä paikalle ajoissa :) Ihanaa ,että lähedette taas kirppikseen mukaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei ehditty juttelemaan sen enempää, mutta oli kiva nopeasti treffata :)

      Poista