torstai 18. syyskuuta 2014

tänään on ollut hyvä päivä

 photo riikkala3_zpsc1690efa.jpg
 photo riikkala1_zps5687d764.jpg
 photo riikkala4_zps046dceb8.jpg
 photo riikkala6_zpsf19bda92.jpg
 photo riikkala5_zps48309797.jpg
 photo riikkala7_zps2e271d87.jpg
paita, toppi ja laukku Primark, farkut bikbok, kengät Converse 

R:  Siitä onkin näköjään vierähtänyt jo melkeen viikko, kun nämä kuvat otettiin! Viime lauantaina mulla siis oli päällä tämä yksi syksyn tähän asti kivoimmista asuista, tykkään tosi paljon ton sporttisen topin ja farkkupaidan yhdistelmästä. Ja sillon oli vielä niin lämmin, että tarkeni hyvin ilman pitkähihaistakin..

Tänään mulla on ollut harvinaisen kiireinen päivä, menin heti aamusta pitkästä aikaa yliopistolle, kun graduseminaari kokoontui ensimmäistä kertaa. Mähän siis istuin semmoissa jo 1,5 vuotta sitten, mutta nyt kun aloitan puhtaalta pöydältä uudella aiheella, käyn noi seminaarit tietenkin uudelleen. Ja oli muuten jotenkin ihan super inspiroiva parituntinen tänään, lähdin yliopistolta pää täynnä ideoita! Oli myös positiivista huomata, etten ollut ainut x:n vuoden opiskelija seminaarissa, itse asiassa siellä oli paljon samana vuonna opinnot aloittaneita! Nyt on sellanen olo, että saatan jopa saada gradun valmiiksi nopeammin kun itsekään uskon.

Yliopistolta juoksin kotiin ja jatkoin melkeen samantien matkaa Helsinkiin, kävin yhdessä bloggaajatapahtumassa, kiertelin kaupungilla ja kaupoissa. Siitä kuitenkin lisää huomenna, nyt haluan nukkumaan. Taidan nähdä ensi yönä unta Roomasta, kuulin nimittäin äsken että matka on nyt varattu. Lokakuun lopulla siis Roomaan, can't wait! Pakko kyllä myöntää että tänään on ollut ihan hemmetin hyvä päivä!

6 kommenttia:

 1. Upea asu :) Tykkään tuosta koris tyyliseta paidasta kovin

  VastaaPoista
 2. ihana yhdistelmä munki mielestä :) ja toi laukku on kyl ihan lemppari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mä olen kyllä niin tyytyväinen että löysin tuon laukun!

   Poista
 3. Kiva asu ja kauniit kuvat taas kerran! :)

  VastaaPoista