torstai 11. syyskuuta 2014

syksyyn täydellisesti sopiva

 photo riikka1_zps689d1628.jpg
 photo riikka3_zpsb920388f.jpg
 photo riikka4_zps0869b29c.jpg
 photo riikka5_zps9c425174.jpg
 photo riikka2_zps35d77d98.jpg

kimono Bershka, farkut Zara, kengät Matalan,  laukku Primark

R: Otettiin eilen Jennan kanssa pitkästä aikaa asukuvia samalla kun käytiin kaupungilla. Jenna kävi taas vähän tuhlaamassa Vero Modan lahjakorttiaan, mä tyydyin ihastelemaan kauppojen tarjontaa. Kyllä muuten syysuutuudet näyttää hyvältä, katselin jopa talvitakkeja jo sillä silmällä, yleensä käy aina niin että siinä vaiheessa kun herään talvitakin tarpeeseen, kaikista kivoista on koot jo myyty loppuun.

Eilen päällä oli tosiaan heti Bershkasta ostettu kimono, se sopii mun mielestä värinsä ja kuosinsa puolesta ihan täydellisesti syksyyn. Kävi melkeen jo huonosti tuon kimonon kanssa, ihastelin sitä heti ekana shoppailupäivänä Bershkassa, mutta jätin ostamatta. Aloin melkeen heti katumaan, etten edes sovittanut sitä ja varsinkin kun sain sille "hyväksynnän" tytöiltä, päätin että se on pakko saada. No, sinä aikana kun me syötiin lounasta ja mä pohdin ostamista, kaikki kimonot oli myyty loppuun! Onneksi muutaman päivän päästä löydettiin Bershka myös Bilbaon keskustasta ja näitä oli siellä vielä jäljellä. Tällaiset ostokset on just parhaita, kun oikeesti ihastuu johonkin vaatteeseen ja tajuaa tarvitsevansa sen. Parhaita on ne ostokset, joiden ympärille kehittelee asukokonaisuuksia, ennen kun ne vielä on edes omassa vaatekaapissa.. 

Tänään mä olen saanut vähän graduideoita kasaan ja opiskeluun liittyviä asioita pois to do-listalta. Kävin mm. vihdoin hakemassa lukuvuositarran (jo kuudes, toivottavasti viimeinen!!) ja yliopiston kirjastossa. Nyt alkaa oikeasti gradun teko. Ensi viikolla alkaa seminaari, jos siihen mennessä olisi jo jotain ideoita kasassa.. Pakko myöntää, että vähän on jo ikävä opiskelua, melkeen kuukausi taas vierähtänyt siitä, kun olen viimeksi jotain opiskeluun liittyvää ajatellut. Ja jotta päivästä ei vahingossakaan tullut liian opiskelupainotteinen, käytiin Jennan kanssa myös lounassalaateilla Smo&Frossa, suosittelen!

7 kommenttia:

 1. Onpa tosiaan ihana tuo kimono! Upeat ja syksyiset värit :) Mä oon mieltänyt kimonot kesään, mutta toi käy syksyyn todella hyvin!

  iinasaarinen.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja joo, tämähän on ihan täydellinen näihin lämpimiin kesäpäiviin :)

   Poista
  2. Hahhaa, siis lämpimiin syyspäiviin :D

   Poista