maanantai 22. syyskuuta 2014

syksyn sävyjä

 photo riikka1oik_zps9d519e13.jpg
 photo riikka3_zpsc6c6b87c.jpg
 photo riikka4_zpsbdcc6e24.jpg
 photo riikka2_zps3147d966.jpg
 photo riikka7_zpse3b727e0.jpg
kimono Bershka, housut New Look, paita Primark, laukku H&M, kengät Skopunkten

R: Tässä niitä lauantaisia asukuvia, joista eilen jo ohimennen mainitsinkin! Mä olen niin ihastunut tuohon kimonoon, onneksi ostin sen! Se tuo asuun heti sitä jotain, just sitä jotain, mitä mun asut usein kaipaa. Ja arvatkaa mitä mulle pääsi käymään, olin unohtanut kokonaan tuon hapsulaukun olemassaolon. Kävin laukkulaatikkoani läpi kirppistä varten ja siellä se oli kasan alimpana. Mulle oikeasti käy tosi harvoin nykyään niin, että unohdan jonkun vaatteen/laukun olemassaolon, mutta nyt niin oli päässyt käymään. Hapsulaukku sopii täydellisesti syksyyn, eikö vain?

Tänään on ollut niin perusmaanantai, ettei mitään järkeä. Ei oikeen jaksaisi tehdä mitään ja gradumateriaaleja enemmän kiinnostaa kaikki mahdollinen. Noo, sainpahan ainakin tiskattua, siivottua, pestyä pyykkiä ja tehtyä ruokaa. Ruoasta puheenollen, taidankin mennä nyt syömään! Keittiössä odottaa kunnon gourmet-ateria, nakkikeitto!

10 kommenttia: