sunnuntai 14. syyskuuta 2014

syksyinen viikonloppu

R: Ihanan aurinkoinen syysviikonloppu takana! Viikonloppuna olen..

 photo P1011953_zpseb2bf8d2.jpg
 photo P1011951_zpsb9726f13.jpg
Karkit saatu blogin kautta

..herkutellut ihan liikaa. Nyt kyllä pitää palata taas siihen, että kerran viikossa on karkkipäivä. Mutta pakkohan näitä Cloettan lähettämiä uutuuksia oli maistaa. Kannattaa muuten olla kuulolla Cloettan facebookissa 22.9 alkaen, jos haluaa päästä maistamaan suklaauutuuksia!

 photo random2_zps2498391b.jpg

..tajunnut että aurinkoisesta säästä huolimatta syksy on täällä. Iltaisin tulee pimeää liian aikaisin ja puiden lehdet alkaa tipahdella..

 photo P1012502_zps754c0751.jpg

..käynyt tekemässä loikkatreenin ja kuvaamassa uusia treenivaatteita, niistä tulossa juttua blogiin lähiaikoina! Kävin lauantaina myös salilla, ihana päästä pikkuhiljaa takaisin arkirytmiin treenaamisessakin.

 photo P1012412_zpsc385e419.jpg

...herkutellut karkkien lisäksi vohveleilla. Itse kerätyt mansikat maistuivat niin hyviltä vohveleiden kanssa! Lupasin jo viikolla tehdä Jannelle vohveleita viikonloppuna, koska hän niin urheasti haki mulle apteekista lääkkeitä ja kaupasta ties mitä mun teki mieli, kun olin kipeänä.

 photo P1012341_zpsd0f6aa55.jpg

..käynyt Jennan kanssa ottamassa asukuvia, näette niitä kuvia viimeistään alkuviikolla! Saatiin ihan kivoja kuvia aikaiseksi, mutta jostain syystä joukossa oli normaalia enemmän ihan tajuttoman kamalia (eli ihan hauskoja) kuvia, niistä saisi koottua jopa oman postauksen..

 photo P1012396_zps21a403f4.jpg

..yrittänyt syödä myös terveellisesti. Oikeesti mun aamiaiset on kyllä aina terveellisiä, puuro nyt vaan on niin hyvää. Kaurapuuro maistui muuten reissun jälkeen niiiin hyvältä! Kamalaa kun ei yli viikkon saanut aamupuuroa!

..ja kävin myös pitkästä aikaa torilla ostoksilla, jäi harmittamaan etten ostanut puolukoita! Haluaisin niitä pakastimeen. Ja haluaisin myös kotimaisia omenoita, joista voisi tehdä vaikka hilloa. Ei kenelläkään olisi tietoa, mistä niitä saisi hakea ilmaisesti/edullisesti täällä Turun seudulla? Rasittavaa maksaa niistä 5e/kilo, kun samaan aikaan kuitenkin monilla mätänee omppuja maahan..

Sellaista kuului mun viikonloppuun, mitä kaikkea te teitte?

4 kommenttia:

 1. Odotan innolla noita asukuvia :) Katselin tos eilen kaupassa tuota tupla uutuutta ,mutta sillä kertaa vielä jäi hyllylle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on tulossa tänään :) Mä en syönyt tota tuplaa, mutta kuulin että se ei ollut kovin "tuplamainen" :D

   Poista
 2. Puuroa on kyllä ikävä, ehkä jopa treenaamista.. Liian pitkän tauon jälkeen se kynnys salille lähtöön vain nousee ja nousee. Yhtäkkiä tajuaa keksivänsä mitä tyhmempiä syitä, ettei tarvisi mennä. Kumma juttu, kun treenin jälkeen on kuitenkin aina niin loistava olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on kyllä totta! Mulla ei oikeasti ole kahteen viikkoon tullut tällaisia taukoja treenaamisesta, kun nyt reissun ja kipeilyn takia. Monta viikkoa menty vaan niin että 1-3 treenikertaa, se ei ole yhtään mun tapaista :( Mutta parempi tervehtyä ensin! Tsemppiä sulle treenailuun, kannattaa tosiaan aina miettiä jos väsyttää ja ei jaksaisi lähteä sitä ihanaa oloa, joka treenin jälkeeen on :)

   Poista