perjantai 19. syyskuuta 2014

pieni breikki arjesta

R: Mä lähdin eilen tosiaan päivällä kohti Helsinkiä, jossa treffasin Reettaa ja suunnattiin yhdessä Yves Rocherin tuoksulanseeraukseen. Mua harmittaa usein kun ei koskaan ehdi täältä Turusta mihinkään kivoihin bloggaajatapahtumiin Helsinkiin, mutta nyt ajattelin käyttää tilaisuuden hyväksi, kun seminaari oli jo aamulla ja satuin saamaan naurettavan halvat liput Helsinkiin ja takaisin. Onneksi menin, oli jotenkin tosi rentouttavaa saada ajatukset välillä pois arjesta ja gradusta!

 photo hki3_zps6abbe685.jpg
 photo hki4_zps80dd56d9.jpg
 photo hki7-001_zpsd4af19c2.jpg
 photo hki5_zps8c0ce8b5.jpg
 photo hki6_zps980ef86d.jpg
 photo hki8_zps5b6fcffc.jpg
 photo hki10_zps4ae58ae8.jpg

..Ja oli myös ihana päästä maistelemaan näitä herkkuja! Ihanasti oli koko tila sisustettu tuoksun teemaan sopivaksi. Meille esiteltiin tosiaan Yves Rocherin uusi Quelques Notes d’Amour -tuoksu. 

Quelques Notes d’Amour – pienen pienet rakkauden sanat. Sensuelli parfyymi kuvastaa rakastumisen huumaavia tunteita. Ainutlaatuinen, moderni, vertaansa vailla oleva tuoksu on harvinainen yhdistelmä damaskonruusua, guajakkipuuta ja aistillista bentsoehartsia.

Mä en ole vielä kunnolla päässyt tuoksuttelemaan uutuutta, enkä siis ole vielä oikeen osannut muodostaa mielipidettäni siitä, normaalistihan ruusun tuoksu ei ehkä ole mulle se omin juttu. Onneksi saatiin tuoksut mukaamme, niin saan rauhassa testailla sitä. Lisäksi tilaisuudessa esiteltiin syksyn uutuusmeikkejä - löysin uutuuksien joukosta mm. täydellisesti tällaiselle "tylsälle" meikkaajalle sopivan luomiväripaletin. Siinä oli täydelliset nuden ja beigen sävyt!

 photo hki2_zps65f68ecd.jpg
 photo hki9_zps35974d10.jpg
 photo hki11_zps2636ea13.jpg
 photo hki12_zps888c409e.jpg
 photo hki1_zpsec193437.jpg

Tilaisuuden jälkeen pääsin leikkimään turistia Helsinkiin. Olipas mukava vaan kävellä pitkin aurinkoista kaupunkia, käydä moikkaamassa Helsingin omaa pissaavaa poikaa ja kierrellä kaupoissa. Olin päättänyt että jotain kivaa saan ostaa, mutta lopulta lähdin tyhjin käsin kotiin! Olin odottanut että pääsen Monkiin, mutta petyin vähän sen tarjontaan. Noo, lompakko ainaki kiittää. Oli kyllä jotenkin tosi virkistävää kierrellä kaupoissa ilman kiirettä minnekään (okei, paitsi bussiin..). Turussa tulee harvemmin kierreltyä kaupungilla ihan muuten vaan, aina on muka jotain parempaa tekemistä tai kiire jonnekin. Pitäisi kyllä useammin yrittää ottaa tällaisia pikkubreikkejä arjesta, mutta kun se lähteminen tuntuu aina jotenkin niin vaikealta. Kiitos halpisbussien, nykyään on hyvällä tuurilla melkeen halvempaa matkustaa Turusta Helsinkiin kun bussilla Turun sisällä.. Mutta, nyt pitää taas pian juosta, ensin on treenit ja sitten pitää käydä kurkkaamassa mikä meno kaverin juhlissa on! Ihanaa viikonloppua!

P.S Yves Rocherin nettikaupassa * saa 21.9 asti 30% alennusta tilauksen loppusummasta, kun käyttää koodia YR5530. Eli melkeen kolmasosa loppusummasta pois, ihan hyvä tarjous! *=mainoslinkki

2 kommenttia: