sunnuntai 21. syyskuuta 2014

kirppistelyä ja herkuttelua - ei huonompi lauantai

R: Eilen vietettiin aamupäivää muodikkaissa merkeissä, kun Reetta oli järjestänyt Ceciliin taas blogikirppiksen. Mentiin aamulla jo ajoissa paikalle, joten ehdittiin hyvin laittaa tavarat esille ja syömään Reetan ostamia herkkuja ennen kun avattiin ovet ja päästettiin innokkaat shoppailijat sisälle. Oli kyllä niin herkullista aamiaista tarjolla, croissantteja, suklaata, mansikoita, omenapiirasta.. nam! Ihanasti taas panostettu, kiitos Reetta!

 photo kirppis1_zps8ca8de31.jpg
 photo P1012811_zps36919bca.jpg
 photo kirppis3_zps660043c5.jpg
 photo P1012837_zps7157a738.jpg
 photo kirppis4_zpsef4113ee.jpg
 photo kirppis5_zps6b3c2efa.jpg
 photo kirppis6_zps02c3ad45.jpg
 photo kirppis7_zpsfc93ef13.jpg
 photo P1012798_zps7dddea80.jpg

Kirppis meni taas ihan mielettömän nopeasti! Mä oikeen yllätyin kun katsoin kelloa ja tajusin että takana oli jo monta tuntia, aika meni niin nopeasti muiden bloggaajien, kirppiksen asiakkaiden ja paikalle tulleiden kavereiden kanssa jutellessa. Ja kuviakin piti tietenkin taas vähän räpsiä.. Me jouduttiin Jennan kanssa lähtemään jo kahden jälkeen kotiin, että ehdittiin ajoissa Turkuun. Ennen sitä käytiin kuitenkin kuvaamassa asut, alla näkyykin jo pieni sneak peek mun asusta. Kuvia tulossa alkuviikosta, joten kannattaa pysyä kuulolla!

 photo P1012986_zpsed7edf15.jpg

Mulla on muuten ihan mielettömän hyvä fiilis tämän bloggailun suhteen nyt, ideoita tuntuu riittävän, kävijämäärät on taas kasvussa ja luvassa on mielenkiintoisia yhteistyöjuttuja. Koko kesä meni blogin suhteen sellaisessa pienessä koomassa, ideat oli vähissä ja bloggaaminen tuntui välillä jopa "pakolta". Nyt kuitenkin innostus onneksi löytyi taas, toivottavasti se on välittynyt (ja välittyy jatkossakin) sinne ruudun toisellekin puolelle. Mutta, mä taidan nyt sammuttaa koneen ja jatkaa sunnuntai-illan rentoilua sohvannurkassa, heippa!

4 kommenttia:

 1. Harmittää kyllä kauheesti ,etten kerennyt jutelemaan teidän kanssa oikeastaan yhtään.Joulun blogikirppistä siis odotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :/ Mä en tiedä päästäänkö me sillon tulemaan :(

   Poista
 2. Kiitos ihanasta postauksesta, olen otettu! <3
  Oli kyllä ihana taas nähdä teitä molempia! *pus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä vaan :) Ja kiitos vielä järjestelyistä, nähdään taas pian <3

   Poista