sunnuntai 17. elokuuta 2014

(t)yöhousut

J: Pitkästä aikaa asukuvia ja kerrankin samalta päivältä! Käytiin Teemun kanssa Ravintola Samppalinnassa brunssilla ja sen jälkeen kiipesin ylös Samppalinnan puistoon, jossa Riikka nappasi musta asukuvat. Voin kertoa tästä asusta sen verran, että valitsin vaatteet ihan sen perusteella, mikä kaapissa on löysintä, kun kerran syömään oltiin menossa. Onneksi valitsin, sillä ruoka oli aivan loistavaa! Lisää brunssista myöhemmin, nyt tämä asu..

 photo jenna134_zps8f463b03.jpg
 photo jenna716_zpsb20a30c3.jpg
 photo jenna236_zps1d9ea172.jpg
Housut & t-paita H&M

Mä olen nimennyt nuo housut yöhousuiksi. Oikeasti ne ovat työhousut, sillä ostin ne pari viikkoa sitten, kun oli kuuma ja en halunnut laittaa töihin päiväkotiin mitään minishortseja tai hametta. Oli kyllä hyvä ostos, ne olivat helteelläkin sopivan viileät ja vieläpä tosi kivat jalassa. Eikä hintakaan ollut paha, nämä maksoi mun muistaakseni hieman vaja 15 euroa! Tekisi mieli mennä katsomaan, että olisiko H&M:ssä samanmallisia eri kuviolla vielä jäljellä..

 photo jenna533_zpsf2dad942.jpg
 photo jenna434_zpsf5f27103.jpg
Kello Timanttiset (saatu blogin kautta), kengät Vagabond ja laukku Primark

Timanttisilta alkukesästä saatu kello muuten pelasti mut viime viikolla, kun puhelin hajosi. Olen niin tottunut katsomaan puhelimesta kelloa, että teen sitä sillonkin kun rannekello on kädessä. Hetken ilman puhelinta elettyäni kuitenkin opin katsomaan kelloa ranteesta ja olenkin varma, että tuo kello tulee olemaan mun kädessä usein! Ja kerrankin minä olin se, jolta kysyttiin vaikka ulkoilussa, että mitä kello on!;) Totuin siihen tässä parin viikon aikana niin hyvin, että laitoin sen tänäänkin käteen. Olen valehtelematta käyttänyt parin viikon aikana rannekelloa enemmän kuin koko aikaisen elämäni aikana. Olenko nyt aikuinen?

Vähän muuten harmittaa, että mun sijaisuus loppui ja huomisesta alkaen ei ole enää mitään tekosyytä olla tekemättä kouluhommia.. Olin tosi kivassa päiväkodissa, ryhmä oli tosi mukava ja työkaverit myös. No, sain ainakin taas lisää motivaatiota raapia se gradu kasaan ja hankkia vakituisen työn, jospa kävisi onni ja pääsisin yhtä kivaan paikkaan! Nyt onkin tiedossa sitten puolitoista viikkoa kouluhommia ja sen jälkeen Bilbaoon, jee! 

Mitäs tykkäätte asusta? Muistakaa muuten vastata tuohon sivupalkin kyselyyn, halutaan ihan oikeasti kuulla teidän mielipiteitä! Laittakaa vaikka rasti kaikkeen, jos kaikki käy ;)

4 kommenttia:

 1. ihanan rennot housut!

  VastaaPoista
 2. Kivan näköne asu ja noi housut o kyl samaa aikaa ihana rennon ja kuitenki sopivalla tavalla siistit ja asialliset! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, oot kyllä oikeassa :) Hyvä löytö ;)

   Poista