torstai 21. elokuuta 2014

Syksyn rennoin asu

J: Maanantaina käytiin tosiaan Riikan kanssa Raumalla. Oli taas vähän outoa ajella sinne yli kolmen kuukauden jälkeen. Pieni tauko teki kyllä ihan hyvää.. Keväällä sinne tuli ajeltua välillä jopa kolme kertaa viikossa ja sama jatkuu syys-lokakuussa. Huh. Sitten se tosin on ohi, aika jännää! Mulla on enää yksi harjoittelu tekemättä, jossa kerään samalla aineistoa graduun. "Enää" on kyllä huono ilmaisu, se harjoittelu, tai varsinkin se aineiston kerääminen samaan aikaan, aiheuttaa ihan älyttömästi hommia. Mun harjoitteluluokanopettaja tokaisikin, että et sitten yhtään työläämpää aihetta valinnut. Vähän kyllä harmittaa, että en valinnut. Hommia on tiedossa, mutta niiden loppu häämöttää onneksi joka päivä lähempänä ;)

Eksyin vähän raiteelta, piti vaan julkaista asu maanantailta.. Olen liikkunut vähän samanlaisessa asukokonaisuudessa useampanakin päivänä viime aikoina. Nuo farkut ovat vaan niin täydelliset! 

 photo jenna534_zps33b596c0.jpg
 photo jenna338_zps5883afcc.jpg
 photo jenna435_zps464d2210.jpg

Olin jo lähdössä kotoa ilman pitkähihaista, mutta onneksi heitin tuon neuleen päälleni viime hetkellä. Se sopi asuun loistavasti - ja lämmitti. Yllättävän kylmältä tuntui, kun lämpötila laski +16! Keväällä tuollainen lämpötila tuntuisi jo ihan kesältä ja kaivaisin varmaan shortsit kaapista. Nyt en ole käyttänyt shortseja pariin viikkoon.. Kesä hävisi jonnekin ihan yhtäkkiä, tylsää!

 photo jenna717_zpsc2550af2.jpg
 photo jenna237_zpsaf312b79.jpg
 photo jenna135_zpsb179a78b.jpg
Farkut Veromoda, neule ja raitapaita H&M, laukku Primark, kengät Converse, Kello Timanttiset (saatu blogin kautta)

Tänään mulla olisi ohjelmassa sali, henkilökohtaisen kampaajan tapaaminen (aka Riikka) ja samaisen kampaajan kanssa kurkkusalaatin tekeminen. Aika hohdokasta taas tämä meidän elämä! Jotenkin vaan onnistun tunkemaan päiväni täyteen, ettei tarvitsisi tehdä sitä gradua. Eilenkin onnistuin kuluttamaan melkein koko päivän kirjastoreissuun, Tokmannissa shoppailuun ja leffaan. Huomenna sitten olen ahkera.. Ja ensi viikolla! Sen kun näkisi.. Nyt salikamat kasaan ja Motivukselle purkamaan eilisistä leffaherkuista aiheutunutta hiilariähkyä.. 

Kertokaa mielipiteitä asusta? Iskeekö löysät housut ja raitapaita?

7 kommenttia:

 1. Todella tomiva asukokonaisuus :) Olen etsinyt kuumeisesti tuollasta reppua

  http://kaika85.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mä ostin tuon jo pari vuotta sitten Englannista, sillon niitä oli paljon joka paikassa :) Seppälässä oli joskus samantyylinen muistaakseni, en tiedä onko enää! Niin ja jossain torilla/markkinoilla niissä kojuissa on näkynyt (teko)nahkareppuja. Tsemppii metsästykseen ;)

   Poista
 2. Jälleen kerran tosi ihana asu! :) voisin vetäistä samanlaisen niskaani heti! ♥ Tää sun blogis on kyllä muutenkin yks suosikeista! :)

  Kurkkaisithan myös, ja mielipidettä nyt on aina kiva saada!(:
  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Ihanaa, että korjasit tuon sun :D Monesti tulee sellanen olo, että joku vaan laittaa copypastella saman kommentin moneen blogiin, eikä korjaa edes täällä kun kirjoittajia onkin kaksi. Pitääkin kurkkaa sun blogi!

   Poista
 3. Pitipäs kirjoittaa teidän, eikä sun! :D :)

  VastaaPoista
 4. Saako muuten udella, että mistä aiheesta mahdat gradusi kirjoittaa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen tutkimuksen erään mobiilisovelluksen käytöstä 6.luokan matematiikan opetuksessa ja sen vaikutuksesta oppimiseen ja liikuntamääriin!

   Poista