torstai 14. elokuuta 2014

Särkynyt lumia

J: Eilen sattui yksi mun kauan pelkäämäni asia. Mun rakas Lumia 925 otti ja tipahti maahan. Se on toki ennenkin tipahdellut jopa lenkillä mun taskusta, mutta tähän saakka se on ottanut kolhuja vastaan hyvin. Eilen kuitenkin näyttö halkesi yläkulmasta ja tämän päivän aikana naarmut ovat kasvaneet entisestään. Ei siis auta muuta kuin viedä puhelin korjattavaksi tänään ja toivoa, että saisin sen pian takaisin..

 photo IMG_5860_zps0bc31312.jpg

Mä oon oikeasti varmaan riippuvainen tuosta pienestä laitteesta! Kesällä olen huomannut, että pärjään hyvin ilman tietokonetta. Sähköpostit, Facebookin ja Instagramin voi helposti tarkistaa siitä ja uusimmat uutiset tulee luettua, kun ne tulevat kännykän näytölle automaattisesti. Lisäksi käytän Sports Trackeriä lenkillä, kuuntelen musiikkia, otan kännykän kameralla kuvia, kirjaudun Foursquaressa paikkoihin ja tylsyyksissäni pelaan Wordamentiä. Lisäksi Whatsapp on käytössä melkein koko ajan, mulla on varsinkin Teemun ja Riikan kanssa ikuisuuskeskustelut meneillään siellä. Monesti tulee kysyttyä missä toinen menee tai mitä tekee, vaikka en oikeasti edes tarvitsisi sitä tietoa.

 photo IMG_5861_zpsfc10a5d6.jpg

Kaikesta tästä edellä mainitusta voisi päätellä, että vuorokauden ero puhelimesta tekee mulle ihan hyvää. Onneksi mulla on rannekello josta näen ajan ja aamulla herättäjä, etten nuku pommiin töistä. Työpäivän aikana en muutenkaan puhelinta käytä, mitä nyt kahvitauolla saatan vilaista onko tullut jotain tärkeää. Useimmiten ei. Eli ihan turhaa mä päivän mittaan kanniskelisin sitä taskussani ja vilkuilisin vartein välein näyttöä niin kuin kotona ollessa mulla on tapana tehdä..

Saa nähdä, kuinka orpo olo mulla tulee ilman kännykkää. Onko muilla käynyt samalla tavalla? Kaipaan vertaistukea!

2 kommenttia:

  1. mulla kans siis tippu mun lumia maahan ja sit ku orjaus makso sama verran ku uus niin päätin ostaa samantien uuden puhelimen. sitten myyjä gigantis suositteli sellast vakuutusta et jos just tippuu tai kastuu mitä takuu ei korjaa ja otin sen. sitten kolme päivää sen jälkee tippu uudestaan ja onneks mulla oli se vakuutus:D mutta siis oli nii orpo olo sen huollon ajan. kaverit sano etten todellakaa ollu melkee oma itteni:D säälittävää

    VastaaPoista
  2. Olen todella riippuvainen kännykästäni.Itsellänikin tippui muutama viikko sitten kännykkä maahan.
    Onneksi se vielä toimii ,mutta näyttö meni hieman rikki :(

    http://kaika85.blogspot.fi/

    VastaaPoista