keskiviikko 27. elokuuta 2014

ready to go!

R: Kaikki alkaa olla valmiina lähtöön! Mietin menisinkö hetkeksi nukkumaan ennen kun bussi lähtee tasan keskiyöllä kohti lentokenttää, mutta en tiedä saisinko kuitenkaan unta.. Ehkä nukun sitten bussissa ja lennoilla. Selailin tässä aikani kuluksi Bershkan nettikauppaa ja etsin sieltä vähän inspiraatiota pakkaamiseen ja tuleviin shoppailuihin. En mä kamalasti tuolta reissusta voi mitään ostella, jos aion syödäkin, mutta eiköhän jotain kivaa voi syksyn kunniaksi hankkia. Bershkan nettikauppa ainakin oli täynnä toinen toistaan kivempia vaatteita!

 photo bershka1_zpsade39249.jpg
 photo bershka2_zps86ba7f1f.jpg
Vaatteet: Bershka

Isken koko ajan silmäni kaikkeen sporttiseen, mukavaan ja pehmeään. Sitä se syksy teettää, neuleet ja flanellipaidat houkuttelee enemmän kun topit ja hameet.. Onneksi mun syysvaatevarasto on ihan melko hyvässä kunnossa, mutta joitain neuleita ja t-paitoja kaipaisin lisää. Toivon että löytäisin näiden kollaasien tuotteista ainakin tuon mustan printti t-paidan ja valkoisen neuleen.

Mutta, kaikki on nyt tosiaan valmiina lähtöön. Fanipaidat on pakattu, passi ja kamera on kassissa. Eväät on ostettu ja melkeen jo pakattukin. Laukku on täynnä hyväksi havaittuja kesävaatteita, jotka pääsevät vielä kerran käyttöön ennen talvea. Onneksi Bilbaoon on luvattu kivan lämmintä! Huomenna tutkaillaan tosiaan vielä ennen Bilbaoon pääsyä Frankfurtia, osaisiko joku antaa jotain viime hetken vinkkejä, mitä siellä kannattaa tehdä? Mä otan läppärin mukaan reissuun ja ollaan ajastettu muutamia postauksia valmiiksi, joten nyt sanon vaan hetkeksi heippa!

P.S Instagramissa voi seurata meidän reissua, mut löytää sieltä nimellä riikka_ni ja Jennan jenniemin.

4 kommenttia:

 1. Ihanaa reissua teille! :))

  VastaaPoista
 2. Jeii, kivaa reissua molemmille. Siellä on tunnelmat ihan varmasti huipussaan. Meillä jäi kyllä valitettavasti haaveeksi reissu, mutta ehkä vielä joskus, jos tai siis kun, samaan tilanteeseeen päästään. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annika! Oli ihan uskomattoman siisti reissu ja mahtava tunnelma. Jokaisen koripalloilijan ja fanin unelma ;) Ehkä sitten ensi syksyn em-kisoihin!

   Poista