tiistai 5. elokuuta 2014

NRJ Workout Helsinki & Oulu

R: Joku saattaa muistaakin, kun kirjoiteltiin viime keväänä mielettömän kivasta ryhmäliikuntatapahtumasta, joka täällä Turussa järjestettiin. NRJ Workout järjestettiin maaliskuussa Turussa ja nyt myös muualla pääsee jumppaamaan räppäreiden kanssa, nimittäin sama tapahtuma järjestetään Helsingissä ja Oulussa. Yhdellä lipulla on mahdollista osallistua niin moneen jumppaan kun jaksaa ja tapahtuman kruunaa treeni räppärien kanssa! Helsingissä paikalla on Elastinen, Uniikki ja Brädi, Oulussa Aste.NRJ WORKOUT JA RÄHINÄ TREENI YHDISTÄVÄT KUNTOILUN JA LIVEMUSIIKIN. NRJ Workout on kaksipäiväinen ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään Helsingissä elokuun lopussa. Miksi? Koska pelkkä treeni ei enää riitä! Vuonna 2014 päivän sana on treenin ja bileiden yhdistäminen. Tule Kaapelitehtaalle 29.-30.8.2014 Helsinkiin ja koe se itse. Valitse mieluisimmat treenisi yli kolmestakymmenestä maamme suosituimmasta ryhmäliikuntatunnista ja osallistu tapahtuman perjantaipäivän loppuhuipentumana Rähinä Treeneihin. Niissä fiiliksen luomisesta vastaavat huippuartistit Elastinen, Uniikki ja Brädi, joiden livenä soittamiin biiseihin on tehty tapahtumaa varten oma, kaikille treenaajille sopiva koreografia. NRJ Workout ja Rähinän artistit vievät treenaamisen uudelle tasolle - osta liput nyt!

NRJ WORKOUT JA ASTE YHDISTÄVÄT KUNTOILUN JA LIVEMUSIIKIN. NRJ Workout on ryhmäliikuntatapahtuma, joka järjestetään Oulussa SuperPark Areenalla. Miksi? Koska pelkkä treeni ei enää riitä! Vuonna 2014 päivän sana on treenin ja bileiden yhdistäminen. Tule Oulun SuperPark Areenalle 13.9.2014 ja koe se itse. Valitse mieluisimmat treenisi noin kahdestakymmenestä maamme suosituimmasta ryhmäliikuntatunnista ja osallistu tapahtuman loppuhuipentumana Astetta kovempi -treeniin. Siinä fiiliksen luomisesta vastaa suomiräppäri/poppari Aste bändeineen, jonka livenä esittämiin biiseihin on tehty tapahtumaa varten oma, kaikille treenaajille sopiva koreografia. NRJ Workout Oulussa 13.9. - osta liput huikeaan ryhmäliikuntatapahtumaan nyt!

Turussa on viimeisten vuosien aikana järjestetty tasaisin väliajoin tällaisia suuria ryhmäliikuntatapahtumia ja mä olen osallistunut aina kun vaan mahdollista. Normaalisti en käy missään ryhmäliikuntatunneilla, sali, koris ja lenkkeily riittää, mutta tällaisissa tapahtumissa on niin kiva kokeilla erilaisia uusia lajeja, haastaa itsensä ja jumpata itsensä ihan väsyksiin! Tuollaisten tapahtumien ja koko päivän treenailun jälkeen fiilis on aina ihan mahtava - suosittelen! Mä mietin jo vähän aikaa, että pitäisikö kerätä tyttöporukka kasaan ja lähteä Helsinkiin NRJ Workoutiin jumppailemaan, mutta tajusin että mehän ollaan just tollon Espanjassa katsomassa koripallon MM-kisoja. Harmi että osuu just samalle viikonlopulle.. Onko joku menossa jumppaamaan räppäreiden kanssa Helsinkiin tai Ouluun?

Postaus toteutettu yhteistyönä, sisältää mainoslinkkejä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti