sunnuntai 24. elokuuta 2014

Niket on täällä taas

 photo riikka1-001_zpscb5f2fb1.jpg
 photo riikka4_zps2d45af42.jpg
 photo riikka5_zps01457c01.jpg
 photo riikka3_zpseb5bc513.jpg
 photo riikka2_zps4515653d.jpg
 neule Primark, toppi ja sormukset H&M, farkut Zara, kengät Nike, kangaskassi Carlings

R: Onko teillä ollut ikävä lenkkareita asukuvissa? Mulla on ollut! Mä toivon että tämä lenkkarivillitys ei lopu koskaan. Lenkkarit saisivat jäädä pysyvästi muotiin, sillä mä ainakin aion käyttää niitä ihan kyllästymiseen asti tulevana syksynäkin. Air Maxit ovat viihtyeet koko kesän eteisen lattialla, mutta nyt säiden viilentyessä olen ottanut ne taas käyttöön, samoin kun nämä joululahjaksi saamani Niken Freet. Näitä olen kyllä käyttänyt kesälläkin salimatkoilla, mutta viime tiistaina ne pääsivät käyttöön kaupungillakin.

Mä olen viettänyt rentoa viikonloppua kotona urheillen ja herkutellen. Päätin jättää Cheekin keikan välistä, koska kiinnostus artistia kohtaan on tässä viime aikoina laskenut ihan nollaan ja myös pankkitilin saldo lähentelee nollaa, joten ajattelin että parempi vaihtoehto pysyä ihan vaan kotona. Ei tässä kotona olemisessakaan mitään vikaa ole, ollaan vietetty laatuaikaa Jannen kanssa, katsottu elokuvia ja sarjoja, tehty hyvää ruokaa ja leivoin pullaa! Mä oikeasti leivoin eilen korvapuusteja. Mun on tehnyt mieli pullaa siitä saakka kun Jenna söi pullan maanantaina kun käytiin Raumalla, joten mä päätin leipoa niitä itse. Ja ihan hyvin ne taisi onnistua, yllättävän hyvin ainakin.

Kiitos muuten edelliseen postaukseen kommentoineille, edelleen otetaan matkavinkkejä vastaan! Nyt mä taidan keittää aamukahvit ja syödä ehkä myös yhden pullan. Taas. Heippa!

2 kommenttia: