keskiviikko 20. elokuuta 2014

menneen kesän parhaita paloja

R: Elokuu alkaa virallisesti olla jo voiton puolella, aika on mennyt uskomattoman nopeasti. Koko kesä on mennyt niin nopeasti, ettei sitä oikeen ymmärräkään. Kesä oli kyllä kaikin puolin onnistunut, vaikka piknikit ja jokilaivahengailut jäikin suunniteltua vähäisemmiksi. Onneksi ehdin tehdä vaikka mitä kivaa. Tässä parhaita paloja menneeltä kesältä.

 photo Downloads_zps65944b43.jpg

Tein paljon juttuja ensimmäistä kertaa:

..Juoksin ensimmäisen puolimaratonin

..Kävin ensimmäistä kertaa Suppailemassa

..Keräsin ensimmäistä kertaa itse mansikoita pakastimeen

..Olin ensimmäistä kertaa myymässä blogikirppiksellä

..Nukuin ensimmäistä kertaa teltassa leirintäalueella

..Kävin ensimmäistä kertaa Lapissa ja näin poron

 photo idaamu-001_zpsb46b3f9f.jpg

Tein myös paljon perinteisiä kesäjuttuja:

..Mökkeilin paljon

..Uin järvessä ja meressä

..Luin dekkareita

..Matkailin kotimaassa ja lähiseuduilla

..Söin paljon jätskiä ja mansikoita

..Poimin mustikoita

..Kävin usein torilla (ja Salon torilla Kurilalla!)

 photo moumlkki10_zps1b7663f0.jpg


Elokuun aikana haluaisin vielä:

..Käydä Cafe Artissa ja juoda kahvit ulkona

..Ehtiä uudelleen suppailemaan, mieluiten hyvässä säässä

..Treenata mahdollisimman usein ulkona

..Syödä jogurttijätskiä Jäägurtissa

..Käydä iltakävelyllä pimenevässä kesäillassa

Onneksi kesää on tiedossa vielä viikon verran siellä Bilbaossa, mutta muuten olen kyllä ihan valmis syksyyn ja uusiin haasteisiin. Mun syksyn kuviot on vielä vähän auki, gradua ainakin teen, mutta sitä en tiedä teenkö sitä täyspäiväisesti, vai työn ohessa. Totta kai toivoisin, että saisin töitä, mutta toisaalta pelkästään graduun keskittyminenkään ei ehkä olisi huono vaihtoehto, saisin sen ainakin nopeammin tehtyä. Mutta eiköhän ne asiat tästä pikku hiljaa selkene, turha niitä on liikaa murehtia. Mä muuten sain iloisia uutisia aamulla, kun kävin nettiopsussa, sain 4 mun viimeisestä tentistä! Siitä josta viime viikolla kerroinkin mm. tässä postauksessa. Olen kyllä niin tyytyväinen, aherrus palkittiin! Kannatti tuhlata viimeiset aurinkoiset päivät lukemiseen, nyt ei harmita yhtään. Tollasten pientenkin hyvin uutisten jälkeen on aina ihan super energinen fiilis, ajattelin käyttää nyt sen energian hyödyksi ja luoda koneelle uuden gradu 2.0-tiedoston ;)

3 kommenttia:

 1. Onnittelut viimeisestä tentistä ja hyvästä arvosanasta! :))

  Heii tarvitsen hieman neuvoa (taas kerran kyselen...). Onko monimuuttujamenetelmät-kurssi mielestäsi kovin haastava vai voisiko sen käydä jo 3. vuoden syksyllä? Verrattuna esim. aineopintoihin ja/tai muihin syventäviin opintoihin.

  Terveisin myöskin sos.polia opiskeleva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Apua, mun monimuuttujakurssista on jo niin kauan, etten kunnolla muista. Mutta sen muistan, että se meni mulla huonommin kun monet muut metodiopinnot (taisin saada 3). Mä olen aina osannut käyttää hyvin SPSS:ää ja ne kurssit on mennyt helposti läpi, mutta monimuuttajat tuotti eniten vaikeuksia :/. Se on siis aika työläs ja melko haastava. Tai ei ne asiat niin haastavia ole, mutta ainakin sillon kun mä tein sen, niin siinä tehtiin "lopputyö", joka oli aika työläs ja jonka mä tapani mukaan aloitin ihan liian myöhään (:D), joten en ehtinyt panostaa siihen tarpeeksi. Mutta uskon että siitä selviää jos on niissä harjoituksissa hereillä ja on tarpeeksi aikaa käytettävissä niihin tehtäviin. Ja sä varmaan olet käynyt ne edeltävät opinnot jo, niin ei siinä varmaan sitten mitään ongelmaa ole :)

   Poista
 2. Okei, kiitos paljon vastauksesta! :))

  VastaaPoista