keskiviikko 13. elokuuta 2014

kahdeksan asua kesältä

R: Jes, tentti ohi! Nyt aivot hetkeksi off-asentoon ja vaatehömpän pariin blogiin! Mä olen pikku hiljaa yrittänyt herätellä mun pukeutumisinspiraatiota ja yrittänyt keksiä päälleni jotain muutakin kun urheiluvaatteita tai jotain mahdollisimman helppoa ja kevyttä. Elokuu on ehkä parasta aikaa pukeutumiselle, kun tarkenee vielä paljain säärin, mutta päälle voi pukea muutakin kun shortsit ja topin. Jos vaikka niitä asukuviakin alkaisi näkyä taas täällä blogin puolella! Mulla alkaa olla jo vähän ikävä mun ja Jennan kuvailuja. Keräsin tähän postaukseen mun asuja kesä- ja heinäkuun ajalta, mitkä on teidän suosikkeja?

 photo kesaumlasu1_zpsa81461a9.jpg
 photo kesaumlasu2_zpsedb5ae08.jpg
 photo kesaumlasu3_zps83b53228.jpg
 photo kesaumlasu4_zpsa413f74d.jpg
 photo kesaumlasu5_zps78f04b26.jpg
 photo kesaumlasu6_zpse97437dd.jpg
 photo kesaumlasu7_zps96de8513.jpg
 photo kesaumlasu8_zps985500e6.jpg

Mä itse pidän eniten neljännestä ja viimeisestä asusta. Eri versioita molemmista on kesän aikana näkynyt mun päällä useamminkin ja kuten joskus aiemminkin sanoin, niin toi pitsikimono on kyllä ihan paras ostos!

Mä en ole ostanut syksyksi vielä mitään uutta, enkä muutenkaan ole shoppaillut oikeastaan yhtään kesällä (jos pakollisia urheiluvaatteita ja juhlakenkiä ei lasketa). Helppo olla ostamatta, kun ei mene kauppoihin! Kesällä on ollut niin paljon muutakin kivaa tekemistä, että on ollut helppo pysyä pois kaupoista, eikä nettikauppojakaan ole tullut selailtua. Syksyllekään mulla ei ole mitään kilometrien pituista must have-listaa, mutta kieltämättä syksyn uutuuksien joukossa on näkynyt joitain houkuttelevia juttuja. Syksyllä on aina sellanen fiilis uuden alkamisesta, jotenkin siihen liittyy myös innostus uudistaa vaatekaappia! Tosin mun rahatilanteessa sitä vaatevarastoa ei pahemmin aleta uusimaan, mutta jos vaikka muutaman viikon päästä Espanjasta löytyisi jotain kivaa sopivan edullisesti.. Toivottavasti syysvaatteille ei nyt kuitenkaan ihan heti tule käyttöä!

10 kommenttia:

 1. Tykkään kyllä kaikista! Toiseksi viimeinen vois kuitenkin olla se suosikki :)

  VastaaPoista
 2. Pitsikimono on kyllä aivan ihana, ja mun lemppareita ovat oikestaan kaikki asut, joissa se on mukana :) Ihan lempparein on ehkä kuitenkin nelonen, jotenkin pisti heti silmään. <3

  VastaaPoista
 3. Kaikki asut missä on tuo valkoinenpitsi neule iskee muhun ihan kympillä :)
  Viimeinen kuva on ehdottomasti lempparini <3 Olette kyllä onnistuneet samaan juuri teidän näköisiä kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainut, joka tykkää siitä :) Kiitos!

   Poista
 4. voi vitsi miten kivoja asukokonaisuuksia! :) tuo pitsiliehujuttu on ihana!

  http://iinaneloa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hih, kaikki muutkin on ihastuneet näköjään siihen, en ole ainut!

   Poista
 5. Nelonen!! Toi pitsikimono on ihana <3

  VastaaPoista