perjantai 8. elokuuta 2014

helppo kesäherkku (ja grillattuja vaahtokarkkeja!)

R: Jostain syystä yhdistän teltassa nukkumisen ja leirintäalueen aina nuotioon ja grillattuihin vaahtokarkkeihin. Sain road tripin aikana pakkomielteen vaahtokarkeista ja lopulta napattiinkin pussillinen vaahtokarkkeja mukaan mökille. Viimeisenä iltana satoi sopivasti vettä, joten uskallettiin tehdä  pihalle pieni nuotio, jossa pystyi grillailemaan vaahtokarkkeja - nam!

 photo herkku2_zpsd6b5f7f6.jpg
 photo herkku6_zps44d2519d.jpg
 photo herkku1_zps25d8ed72.jpg

Taiteilin iltapalaksi myös vaahtokarkkivartaita, joihin laitoin mansikkaa, viinirypäleitä ja vaahtokarkkeja. Nämä maistui niin hyvältä illan pimetessä iltauinnin jälkeen. Ja koska vaahtokarkkeja jäi vielä vähän, niin pitihän samanlaista herkkua saada aamullakin. Tällä kertaa keihästin tikkuihin myös vesimelonia, niin hyvää! Sopi kivasti puuron ja itse kerättyjen mustikoiden jälkkäriksi.

 photo herkku5_zpsc4faa544.jpg
 photo herkku3_zps03abe61e.jpg

Tällaiset vaahtokarkkivartaat on muuten ihan loistava herkku esim. piknikille! Nopea tehdä ja varmasti kaikkien mieleen. Mansikat sopii näihin ihan täydellisesti, mutta aina voi käyttä mielikuvitusta, melkeen mitkä vaan muutkin hedelmät ja marjat sopii varmasti. Voiko helpompaa kesäherkkua olla? Mä tykkään kyllä eniten vaahtokarkeista grillattuna, tai sellaisina sopivan lämpiminä, kun pinta on jo vähän rapea ja sisus tahmainen. Nämä on taas näitä kesäjuttuja mitä talvella sitten ikävoi! Nauttikaa kesäherkuista vielä kun voi ;)

4 kommenttia:

 1. Mökillä on aina niin ihanan rentouttavaa olla.Harmittaa ,että tänä kesänä mökki reissut jäi väliin.
  Näitä herkkuja olikin vielä helppo katella.(suklaa lakko meneillään ) :D

  http://mygorgeousdreams.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Mä olen ehtinyt onneksi tänä kesänä mökkeilemään kivan paljon :)

   Poista
 2. Yummy post!

  http://beautyfollower.blogspot.gr

  VastaaPoista