torstai 7. elokuuta 2014

ajatuksia

 photo random4_zpsb64e2c43.jpg
 photo random5_zpsc896f37c.jpg
 photo random7_zps45a1d4c9.jpg
 photo random8_zps2e04d3e5.jpg
 photo random9_zps186433ba.jpg

R: "Pitäisi varmaan postata jotain.. Vaikka niitä road tripin kuvia, niitähän on.. Ääh, ei jaksa taas matkakuvia, mahtaako ne edes kiinnostaa ketään. Onhan mulla se yksi resepti, jos vaikka sen. Ääh, ei se sovi tähän nyt, se sopii paremmin viikonlopun herkutteluun. No jos kirjottelisin ihan vaikka vaan kuulumisia. Mutta ääh, eihän mun elämässä ole tapahtunut maanantaisen korismatsin ja eilisen mustikanpoimintareissun jälkeen mitään lukemisen ja treenailun lisäksi. Ei ketään varmaan kiinnosta että kävin taas lenkillä ja sen jälkeen söin ja luin taloussosiologian tenttiin. 

Olisi kiva päästä ottamaan asukuvia, harmi että ollaan menty Jennan kanssa ihan ristiin. Ja toisaalta, eihän mulla ole edes mitään uusia kivoja vaatteita joita esitellä. No okei, vanhoja on kaappi täynnä, mutta kiinnostus pukeutumiseen on aika nollassa.. Jos olisi vähän viileämpi, olisi helpompi pukeutua. Mutta en mä viileämpää säätä toivo siksi, että saisin blogiin kuvia. Olisi kiva päivittää blogia laadukkailla kuvilla useammin, mutta ei nyt ehdi panostaa kun tentti tulee ja se on tärkein. Haluaisin kirjoittaa enemmän treenijuttuja, mutta kiinnostaako ne ketään. Ovatkohan kaikki kyllästyneet treeniblogeihin ja treenipostauksiin..? Ääh, ehkä mä vaan kirjoitan tällasen höpöttelypostauksen, laitan näytille pari mökkeilykuvaa ties monetta kertaa tänä kesänä ja jatkan sen jälkeen taas lukemista. Ehkä siellä ruudun takana sentään joku jaksaa näitäkin postauksia lukea."

4 kommenttia:

 1. Jaksaa jaksaa! Tää itse asiassa kerto omista fiiliksistä hyvin paljon - oon vähentäny bloggaamista, koska musta tuntuu, että mitään kovin järkevää tai ainakaan mielenkiintoista ei mun elämässä oo viime aikoina tapahtunut.Vaatteetkin pysyny samoina vanhoina. Ja onhan se mun hovikuvaajakin eri kaupungissa...

  Ihanaa, että jaksat(te) bloggailla ahkerasti, minä kyllä luen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Mä kyllä tykkään bloggailla ja en pysty kuvittelemaan että lopettaisin tätä, mutta joskus on niin turhauttavaa jos ei muiden kiireiden tai inspiraation puutteen takia saakaan tehtyä tarpeeksi laadukkaita ja edes vähän kiinnostavia postauksia.

   Poista