sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

yksi maailman parhaista paikoista


 photo moumlkki11_zps8bb1941e.jpg photo moumlkki1_zps9fdfd280.jpg
 photo moumlkki6_zps49194b19.jpg
 photo moumlkki8_zps3338bf84.jpg photo moumlkki12_zps324a3abc.jpg
 photo moumlkki10_zps5526779f.jpg
 photo moumlkki5_zps48de7722.jpg
 photo moumlkki2_zpsfe371610.jpg
 photo moumlkki3_zpsbdbf179d.jpg
 photo moumlkki9_zps796ff799.jpg
 photo moumlkki7_zps1a9d5250.jpg
 photo moumlkki4_zps57eb8dd6.jpg

R: Ihana ihana Suomen kesä! Tätä lämpöä onkin jo odotettu.. Olen ehtinyt tehdä vaikka mitä kivaa tässä viikonlopun aikana ja viikonlopun kruunasi tämän päivän mökkireissu. Ollaan perinteisesti aina tänä viikonloppuna juhlistettu mökillä äitin synttäreitä (tai ainakin saatu siitä hyvä syy kokoontua yhdessä mökille) ja niin tehtiin tänäänkin koko perheen voimin. Sää oli ihan täydellinen, käytiin jopa uimassa meressä (mamman ja äitin kanssa, melkeen kun lapsena!), vesi oli huomattavasti lämpimämpää kun järvessä juhannuksena. Uimisen lisäksi syötiin hyvää grilliruokaa, korkattiin jättikokoinen skumppa ja herkuteltiin Jennan tekemällä mielettömän hyvällä mansikkakakulla..

Mökiltä lähtiessä tuli sellanen olo, että en halua kotiin, haluan jäädä sinne! Meidän mökki on paras. Siellä on aina niin kotoisaa. Ja vihreää. Ja kukkia. Tuntuu että aina on ilmestynyt uudet kukat jonnekin nurkalle. Ei mun mielestä mökillä tarvitse olla mitään hienouksia, sisävessaa tai uutuuttaan kiilteleviä astoita. Parasta on, kun on iso terassi, johon paistaa aurinko ja jossa mahtuu istuskelemaan ja syömään, koska mökillä kuuluu syödä (ja juoda kahvit) ulkona. Mä taisin vähän ihastua myös tohon riippumattoon, olisin voinut jäädä siihen moneksi tunniksi makoilemaan ja lukemaan kirjaa. Tällä kertaa ei ehditty paljon muuta mökillä tekemään kun syömään (:D), vaikka monta tuntia oltiinkin, ei edes ehditty pelata mölkkyä eikä beachia, joten pakko mennä pian uusiksi!

6 kommenttia:

 1. Ää miten kivoja kuvia! Onneksi lähen ihan parin päivän päästä mökille, muuten oisin ihan vihreenä kateudesta täällä... :D Ihanaa kun on kesä!

  VastaaPoista
 2. Ihanan kesäistä ja ihana mökkifiilis. <3 Tuun huomenna Suomeen ja aion nauttia tuosta aivan täysin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oii, tervetuloa Suomeen, nauti kesästä!

   Poista
 3. Todella ihania kesä kuvia! Mukava että lämpö nousi juuri kuin pääsin mökkille! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja niinpä, tätä lämpöä odotettiinkin jo!

   Poista