perjantai 25. heinäkuuta 2014

testissä luonnonkosmetiikkaa

R: Olen vasta viime aikoina tutustunut luonnonkosmetiikkaan. Tapasimme sattumalta kesäkuussa Salon blogikirppiksellä ihanan Marian Jurliquelta ja sovimme myöhemmin pienestä yhteistyöstä. Saimme Jennan kanssa molemmat testiin Jurliquen tuotteita ja olen nyt jo melkeen kuukauden ajan ehtinyt testaamaan näitä luonnonkosmetiikkatuotteita. Samalla otin testiin myös jokin aika sitten Nooran blogin arvonnassa voittamani Nafhan kuorintavoiteen.

 photo nafha_zps8da8e304.jpg

 NAFHA on ranskalainen Ecocert- ja Cosmebio -sertifioitu tuotesarja, joka yhdistää luxuksen ja luonnollisuuden,
sillä NAFHA on ensimmäinen tuotesarja jonka kaikki tuotteet ovat palkittuja kansainvälisessä
"Guide to the Best Cosmetics 2013-2014" oppaassa.

Tuotteissa on käytetty innovatiivisia ja harvinaisia raaka-aineita ja tuotteiden koostumukset
ovat hiottu äärimmilleen.

Lähde. 

Nafha oli minulle täysin vieras merkki ennen Nooran postausta. En muutenkaan ole kovin perillä luonnonkosmetiikasta, joten oli hauska päästä tutustumaan tähänkin merkkiin. Nafhan kuorintavoide on pehmein kuorintavoide, jota olen ikinä käyttänyt. Aluksi epäilin jo sen tehoa, normaalistihan kuorintavoiteessa (tai ainakin niissä, joita itse olen käyttänyt), on paljon suurempia kuorivia rakeita. Tämä kuorintavoide sopii erityisen hyvin herkälle iholle ja jättää ihon pehmeäksi. Usein tuntuu, että kuorintavoiteet on vähän liiankin kuorivia mun iholle, mutta tämä on ihan täydellinen, iho ei punota käytön jälkeen, mutta tuntuu silti puhtaammalta ja pehmeältä.

 photo jurlique_zpse9c68e1b.jpg
Tuotteet saatu blogin kautta.

Vuodesta 1985 Jurlique on ollut edelläkävijä luonnollisissa ja korkea-tehoisissa ihonhoitotuotteissa. Jurlique on kotoisin Etelä-Australiasta, joka on yksi puhtaimmista ja luonnollisimmista paikoista maailmassa. Jurliquen tavoite on tarjota asiakkailleen puhtainta ja tehokkainta ihonhoitoa, luonnollisesti sekä hyödyntäen uusimpia innovaatioita ja tiedettä. Tähän Etelä-Australia on ihanteellinen sijainti saasteettomuutensa sekä australialaisen luonto-keskeisen elämäntyylin ansiosta. Jurlique noudattaa kaikessa toiminnassaan kestävän kehityksen periaatteita.
Lähde

Australiasta kotoisin oleva Jurlique oli mulle entuudestaan merkkinä tuttu, mutta en ollut koskaan käyttänyt kyseisen merkin tuotteita. Näistä olin kuitenkin lukenut tosi paljon hyvää monista blogeista, joten oli mielenkiintoista päästä testaamaan ovatko tuotteet tosiaan kaikkien kehujen arvoisia. Mä sain testiin Skin Balancing Face Oilin ja Rose Moisture Creamin.

 photo jurlique2_zps991ff6df.jpg

Kasvoöljyä olen "opetellut" käyttämään vasta tämän vuoden aikana ja käytänkin sitä usein iltaisin kosteusvoiteen sijaan. Tätä Jurliquen kasvoöljyä voi käyttää joko päivällä tai yöllä, itse olen laittanut tätä iltaisin ennen nukkumaan menoa. Ja voi miten pehmeäksi se jättää ihon! Iho näyttää heleältä ja on vielä aamuisinkin pehmeä ja kosteutettu. Mun iho kuivuu aika paljon varsinkin talvisin, joten tämä sopii mun iholle tosi hyvin, aion ehdottomasti käyttää tätä jatkossakin.

 photo jurlique3_zps8e2db926.jpg

Myös Rose Moisture Cream kosteuttaa ihanasti ihoa ja on koostumukseltaan tosi ihana. Voide sisältää kasviöljyä ja antioksidantteja, jotka kosteuttavat ihoa ja ehkäisevät ihon ennenaikaista vanhenemista. Mä pidin tästä tuotteesta ja sen vaikutuksista, mutta ruusun tuoksu ei oikeen ole mun mieleen. Jurliquen sivuilla tuoksua kuvaillaan raikkaaksi ja ylelliseksi, mutta pakko myöntää että mulla siitä tulee mieleen vanha ihminen ja en halua tuoksua vanhalta ihmiseltä. Joten tämä ei valitettavasti jää jokapäiväiseen käyttöön. Itse tuotteesta ja sen vaikutuksista mulla ei siis ole pahaa sanottavaa, mutta tuoksu vaan ei ole mieleeni, koska en pidä ruusun tuoksusta. Elämä on liian lyhyt huonon tuoksuisille kasvovoiteille! Ja koska mielipiteitä on monia, suosittelen kokeilemaan tätä(kin) tuotetta! Näiden kolmen tuotteen perusteella luonnonkosmetiikasta jäi siis oikein hyvät fiilikset. Käytättekö te luonnonkosmetiikkaa? Entä onko nämä testaamani tuotteet teille tuttuja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti