lauantai 12. heinäkuuta 2014

tämä on sitä elämää

R: Olen kuluneiden 8 päivän aikana tehnyt kaikkea, mitä hyvään kesään kuuluukin. Olen mökkeillyt, käynyt jokilaivoilla, juonut siideriä jokirannassa, syönyt paljon jätskiä ja mansikoita, käynyt aamulla torilla, lukenut dekkareita, juhlinut kavereiden kanssa, käynyt lenkillä auringonpaisteessa, syönyt aamiaista useammin ulkona kun sisällä, lukenut hömppälehtiä, käynyt puistossa piknikillä.. Kuten varmaan on huomannutkin, niin blogi on jäänyt vähän taka-alalle. Olen ollut välillä ihan sekaisin päivistä, kun kävi keskiviikkona bilettämässä ja tämä lauantai on tuntunut ihan sunnuntailta, sillä yleensä mökiltä tullaan kotiin sunnuntaina, ei lauantaina kuten tänään.

 photo moumlkki11_zpsbcda70f4.jpg
 photo moumlkki9_zps68e660e1.jpg
 photo moumlkki8_zps10be40c2.jpg
 photo moumlkki10_zpsfdb1a71f.jpg
 photo moumlkki7_zps6940b573.jpg
 photo moumlkki4_zpsc249f765.jpg
 photo moumlkki18_zpsea3f3470.jpg

Meidän piti Jennan kanssa olla alun perin mökillä vaan yksi yö, mutta ei jaksettukaan eilen lähteä sieltä vielä kotiin. Mikäs siellä mökillä ollessa, auringonlaskut on upeita, aamiaista voi syödä meren rannalla ja riippumatossa on paljon kivempi makoilla kun kotona parvekkeella.. Tänään kuitenkin tultiin kotiin, matkalla pysähdyttiin vielä pienessä mukavassa kesäkahvilassa. Erilaisia kesäkahviloita on meidän mökkimatkan varrella yllättävän monta tänä kesänä, kyllä mä ennemmin matkajätskin haen sellaisesta kun jostain S-marketista..

Mökillä tuli taas otettua ihan kamalat määrät kuvia, onpa ainakin muisteltavaa kylminä talvipäivinä! Mä en koskaan kyllästy noihin maisemiin, ihan oikeasti en ole missään nähnyt samanlaista, yhtä upeaa auringonlaskua, kun aurinko laskee suoraan vastarannan taakse. Upein se on sillon, kun meri on ihan tyyni. Ihanien auringonlaskukuvien lisäksi innostuttiin ottamaan Jennan kanssa vaikka mitä hauskoja uintikuvia, niitä(kin) on niin paljon, että pakko jättää osa tästä postauksesta pois.. 

 photo moumlkki17_zpsa75e4fc9.jpg
 photo moumlkki16_zps0998b0d9.jpg
 photo moumlkki5_zps5faab5a0.jpg
 photo moumlkki6_zps55af4802.jpg
 photo moumlkki12_zps0c7829f5.jpg
 photo moumlkki13oik_zpscd22196d.jpg
 photo moumlkki15_zpsa4f816a4.jpg
 photo moumlkki14_zpsf18c76dd.jpg

Nyt vietän rauhallista iltaa yksin kotona, ihan kiva pitkästä aikaa vaan olla ja istuskella koneella, selailla blogia ja muokata kuvia. Lähipäivinä blogiin olisi tulossa ainakin muutamat asukuvat, postaus keskiviikon bileistä ja ehkä vähän tuotearvostelujakin. Huomiseksi on onneksi taas luvattu hyvää säätä, aiotaan suunnata TwentyKnotsin POP-UP SUP -tapahtumaan Uittamon rannalle. Mennään ainakin Lifted.fi:n bodyweight training -treeneihin ja kokeillaan varmaan uudelleen suppailuakin. Jos teillä turun seudulla asuvilla ei vielä ole huomiseksi ohjelmaa, niin kannattaa ehdottomasti suunnata tuonne nauttimaan ihanan aurinkoisesta kesäpäivästä!

4 kommenttia:

  1. Upeita kuvia - Suomen luonto on kyllä parasta - ainakin kesäaikaan:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ja totta, Suomen luonto on kesällä ihan mieletön. Ja on kyllä talvellakin, kun on lunta. Sillon sitä ei vaan osaa samalla tavalla aina arvostaa ;)

      Poista