maanantai 14. heinäkuuta 2014

Tämä ei ollutkaan kesän lempivaate

J: Löysin kesäkuun alussa Lontoon Forever21:sta ihan täydellisen haalarin, se oli täydellisen sopiva, siinä oli ihan mun näköistä kuviota ja selässä söpö pitsi. Olin varma, että käyttäisin sitä kyllästymiseen asti koko kesän, mutta toisin kävi! Se päätyi päälle ensimmäistä kertaa vasta viime torstaina. Taas kävi niin, että jokin vaate tuntui siellä sovituskopissa paljon kivemmalta kuin kotona peilin edessä. Mitä tykkäätte tästä haalarista?

 photo jenna713_zps281214c4.jpg
 photo jenna101_zps2a5c3c18.jpg
 photo jenna333_zpsed157f60.jpg
 photo jenna130_zps5253d6b2.jpg
 photo jenna430_zps7277504a.jpg
 photo jenna12_zpsb31ff560.jpg
Haalari Forever21, farkkuliivi H&M, kengät Vagabond (Nelly.com) ja reppu Primark

Otettiin nämä kuvat mökkirannasta, tuli kerrankin vähän erilaisia. Kirkas taivas ja vielä kirkkaampi meri taustalla eivät ole yhdessä ehkä paras paikka asukuville, mutta tykkään silti näistä kuvista tosi paljon. Haluaisin tuon huolettoman iltapäivän takaisin! Ja mökille.. Voisin olla siellä vaan koko kesän! Vaikka tykkäänkin mun työstä, en silti pidä yhtään niistä aamuherätyksistä, puhumattakaan yli tunnin työmatkoista. Onneksi on helppo viikko ja loppuviikosta saa taas vähän lomailla ;) Itseasiassa tämä postaus on ajastettu, olen tälläkin hetkellä töissä. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Kieltämättä tosi kiva haalari! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos, onhan se :) Pitää useammin käyttää!

   Poista
 2. Sopii sulle! Ja kivat kuvat! :-D

  VastaaPoista
 3. Musta tuo haalari on tosi kiva ja sopii sulle tosi hyvin. Mutta en ihmettele ettei ole tässä suomen "kesässä" tullut ehkä ennen käytettyä kuin vasta nyt kun helteet alkoivat. Mutta tosiaan, ei noin kivaa vaatetta saa hukata vaatekaappiin, nyt kun säätkin sallivat sen käytön :)

  -Salla-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Nyt on onneksi ollut juuri sopivat ilmat tuolle haalarillekin ;)

   Poista