tiistai 15. heinäkuuta 2014

shoppailua hintoja katsomatta

J: Mä shoppailen nykyään loppujen lopuksi aika vähän. Monet varmaan luulee helposti kaikkien muoti/tyylibloggareiden tuhlaavan rahaa vaatteisiin enemmän kuin blogittomien, mutta se ei ole totta ainakaan mun kohdalla. Tietenkin shoppailu on yhteydessä rahatilanteeseen. Välillä on aikoja, jolloin en osta pitkään aikaan mitään uutta, välillä taas enemmän. Varsinkin reissuissa tulee yleensä ostettua normaalia enemmän kaikkea ja tehtyä heräteostoksiakin! Suomessa lähden harvoin vaan shoppailemaan, yleensä tilaan netistä tai jos ostan kaupoista, lähden yleensä ostamaan jotain tiettyä juttuja.

Viime torstaina oli kuitenkin poikkeus! Sain vihdoin mun voittamani lahjakortin ja suunnattiin Riikan kanssa Skanssin Veromodaan. Mä taisin kiikuttaa sovituskoppiin reilusti yli kymmenen tuotetta. Hintoja katsomatta tietenkin ;) Mukaan tarttui lopulta kolme vaatetta ja yksi söpö laukku.

 photo vaatteet6_zps59df4b6a.jpg
 photo vaatteet3_zpsc7d904b4.jpg
 photo vaatteet5_zpsf29954e4.jpg
 photo vaatteet2_zpscf7afb8d.jpg

Maksihame on täydellinen viileneviin kesäiltoihin. Olen käyttänyt hameita kesällä enemmän kuin blogissa asukuvien perusteella voisi ymmärtää. Paita ei ole oikeastaan yhtään mun tyyliä, mutta välillä pitää mennä mukavuusalueen ulkouolelle. Se näytti niin kivalta shortsien kanssa, etten voinut jättää sitä kauppaan.. Asukuvia luvassa toivottavasti  pian ;) Mulla on taas loppuviikko vapaata, eli ehtii ainakin ottaa kuvia. Nyt mä yritän mennä vielä lenkille, ennen kun uni tulee. Kello kuuden herätykset ei tosiaan sovi mulle..

Mitäs tykkäätte mun ostoksista?

4 kommenttia: