lauantai 5. heinäkuuta 2014

parasta tällä hetkellä..

R: Parasta tällä hetkellä on..

 photo random2_zps2aed8ab7.jpg

..pitkät aamiaiset ja huippuhyvä Costa Rican tuliaiskahvi

 photo random1_zpsd4ed41fd.jpg
Tuotteet saatu blogin kautta

..se että oikea kesä tuli vihdoin ja pääsee ottamaan aurinkoa.

 photo random1_zps04bc6e3a.jpg

..suomalaiset mansikat ja Turun tori. Kävin tänään aamulla taas vähän torimummoilemassa, ostin mm. yli kaksi kiloa kurkkuja eurolla, säkillisen avokadoja eurolla ja tietenkin niitä mansikoita.

 photo P1012091_zpsd5f0174b.jpg

..Mari Jungstedin dekkarit ja niistä aiheutunut Visby-kuume. Olen jo neljännessä kirjassa, vaikka aloitin vasta muutama viikko sitten.

..Ingmannin Rocky Road jätski. Mä en oikeesti ennen ostanut koskaan mitään pakettijätskejä, mutta tätä on tullut ostettua tänä kesänä jo liian monta purkillista.. Niiin hyvää!

 photo random3_zps4d22669a.jpg

..kosmetiikkatestailut. Olen viime aikoina saanut kiinnostavia tuotteita testiin, nämä Jurliquelta saadut tuotteet vaikuttavat tosi lupaavilta.

..Tämä biisi. Sopii niin hyvin kesäiltoihin!

Tuntuu muuten että koko Turku on Ruisrockissa. Eilen oli jokilaivoillakin jotenkin häiritsevän vähän ihmisiä illalla, kun yleensä kauniina viikonloppuiltoina saa vaan haaveilla vapaista pöydistä. Ja oli hauska aamulla kävellä torille ennen kymmentä ja arvailla oliko jengi tulossa vai menossa :D Mä olen tosi epäturkulainen kun skippasin ruisrockin taas. Ehkä menen DBTL:ään, kaupunkifestarit on enemmän mun juttu! Sanokaa etten ole ainut, joka ei ole festareilla tänä viikonloppuna?

2 kommenttia:

 1. Et ole ainut, joka ei festaroinut :D Osittain asiaan kyllä vaikuttaa viime viikonlopun Provinssista jäänyt väsymys :D
  Pauliina.K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, no hyvä tietää ;) Kahdet festarit peräkkäisinä viikonloppuina voisi olla aika rankka.. :D

   Poista