sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

menovinkki: Lifted.fi - kesätreeni Turussa

R: Vaikka viime aikoina on tullut mökkeiltyä, nautittua kesästä ja vähän juhlittuakin, niin treenejä ei olla silti unohdettu! Loman ansiosta viime viikkoina on ehtinyt hyvin salille tavoitteen mukaisesti kolmesti viikossa ja lenkkejäkin olen yrittänyt juosta pari kertaa viikossa. Tällä viikolla lenkkisaldoksi tuli kyllä vaan yksi säälittävän lyhyt lenkki, mutta parempi sekin kun ei mitään. Täällä Turun seudulla ainakin on ollut niin kuuma viime aikoina (huom, en valita!), että pelkkä ajatuskin lenkille lähtemisestä on saanut hien nousemaan pintaan.

 photo lifted2_zpsdad87fd0.jpg
 photo lifted3_zps02c791a4.jpg
 photo sup_zps7553f99b.jpg

Tänään lenkin korvasi hauska Bodyweight-tunti Uittamon rannalla. Tunti oli "maistiainen" Lifted.fi:n Bodyweight Trainingista. Treeni oli just sellaista, mitä mä kaipaisin ihan viikottaiseenkin treeniohjelmaan - oman kehon painolla tehtäviä liikkeitä, joogaa ja liikkuvuutta. Onneksi tuon tunnin aikana sai vähän esimakua liikkeistä ja pääsi kokeilemaan erilaisia juttuja, ehkä näistä voisi ottaa oppia ja mennä ihan vaikka omatoimisesti puistoon treenailemaan! Puhuttiinkin Jennan kanssa, että voisi yrittää edes kerran viikossa vaikka lenkin päälle tehdä tämän tyyppistä harjoittelua.

 photo lifted4_zpsa80fb65e.jpg
 photo lifted_zps8bd2041b.jpg
Näiden lifted.fin poikien kanssa pääsee huomenna treenaamaan Turussa

Lifted.fi pitää normaalisti treenejä Helsingin suunnalla, mutta nyt pääsee treeneihin Turussakin! Huomenna nimittäin pojat pitävät 1,5h kesätreenit Paavo Nurmen Stadionilla klo 18.00 alkaen. Kannattaa ehdottomasti mennä paikalle, jos suinkaan mahdollista. 1,5h treeniin pääsee osallistumaan 10 euron hintaan, joten halvempaahan se on kun kertakäynti jossain tylsässä salijumpassa. Mulle jäi ainakin tämän päivän kokeilusta tosi hyvä fiilis, oli hauskaa ja ainakin mun tapauksessa ylikankeat lonkat joutuivat koetukselle. Tapahtuma löytyy facebookista ja treeniä kuvaillaan siellä näin:

Liftedin kesätreenit saapuvat kiertueelle Turkuun! Helsingissä suursuosion saavuttaneet Kesätreenit saapuvat Suomen alkuperäiseen pääkaupunkiin Aurajoen rannoille. Paikkana toimii luonnollisesti urheilun mekka, Paavo Nurmi Stadion.

Harjoittelemme luonnollista liikkumista, jolloin saamme funktionaalista voimaa oman kehon liikuttamiseen, parannamme liikkuvuuttamme, ryhtiämme sekä hyvästelemme niska- ja selkävaivat! Sivutuotteena rasva palaa ja hihat kasvavat ;) Treenejämme kehutaan ensisijaisesti hyväntuulisiksi ja inspirivoiksi :)

Kesätreenit sisältävät aina perusteellisen lämmittelyn, liikkuvuusharjoitteita, luonnollisen liikkumisen kehittämistä, kehonpainoharjoittelua oikeita liikeratoja hyödyntäen, loppurentoutuksen ja pienen vuorovaikutteisen tietoiskun terveydestä ja hyvästä elämästä vaihtuvin aihein. Kaikentasoiset reippaat liikkujat ovat tervetulleita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti