maanantai 14. heinäkuuta 2014

meillä oli bileet

R: Me saatiin tosiaan vähän aikaa sitten Showroomista kutsu tulla juhlimaan Party with Bloggers -bileisiin ja päätettiin Jennan kanssa, että voisihan sinne kesän ja vapaan kunniaksi lähteä! Showroom tuli  Turkuun muistaakseni jo viime syksyllä, mutta ei kumpikaan oltu aiemmin käyty siellä. Koska bileet alkoi vasta kymmeneltä, ehdittiin hyvin alkuillasta istuskelemaan jokirannassa ja juoruilemaan Riinan kanssa. Kävi muuten hauska sattuma, törmättiin jokirannassa Mariaan, joka suostuteltiin myös bileisiin. Tai ei onneksi kovin tarvinnut suostutella ;) Ennen Showroomille siirtymistä Mari liittyi meidän seuraan, oli kyllä hauska nähdä bloggaajaa, jonka on viimeksi nähnyt yli 4 vuotta sitten!

 photo ke1_zps72887e56.jpg
 photo ke4-001_zpsec0e316e.jpg
 photo ke2_zps49d09307.jpg
 photo ke3_zps16006553.jpg
 photo baari6_zps2e259bad.jpg

Showroomilla meitä odotti oma pöytä, pientä purtavaa Cloettalta ja Leaderilta, juomatarjoilua (Ufo-shotteja:D) ja mielettömät yhteistyökumpaneiden tarjoamat goodiebagit, joista paljastui mm. Cloettan, Leaderin, Cutrinin ja Invisibobblen tuotteita. Meille bloggaajille oli siis varattu oma tila, jossa saatiin rauhassa istuskella. Me vietettiin oikeastaan koko ilta siinä saman pöydän ääressä, siitä oli hyvä välillä poiketa tanssilattiallakin! Paikalla oli myös muitakin bloggaajia kutsuttuna ja lisäksi oli ihana saada paikalle Salosta asti Reetta ja tosiaan jokirannasta bongattu Maria. Oli myös hauska tutustua ihan uuteen tuttavuuteen, super energiseen ja iloiseen Helliin.

 photo baari1_zps1ebd4d73.jpg
 photo baari2_zps45414aad.jpg
 photo baari4_zps44056ed9.jpg
 photo baari5_zpsc781cd83.jpg

Meillä oli kyllä tyttöjen kanssa tosi hauska ilta! Esiintymässä oli turkulainen räppäri Kodols, jonka lisäksi musiikki oli muutenkin yllättävän hyvää (mm. suomiräppiä!). Mä en käy kovinkaan usein missään yökerhoissa, mutta jatkossa harkitsen kyllä Showroomia, jos on illanviettopaikka hakusessa. Paikka oli yllättävän viihtyisä, mukavasti sisustettu ja palvelukin oli hyvää! Mä en nykyään ole mikään kovin kova bilettämään, kuten usein on tullut mainittuakin, mutta kyllä tällaiset illanvietot tyttöporukalla on ihan parhaita, varsinkin kesällä! Talvisin on paljon isompi kynnys lähteä yhtään mihinkään kun koti, lämpö ja sohva houkuttelee, kun taas kesällä tekisi mieli olla koko ajan menossa johonkin suuntaan. Onneksi syksyllä ehtii taas nukkua! Pitää ottaa ilo irti valoisista kesäilloista.

Kiitos bileistä Showroom Turku!  Ja kiitos seurasta kaikille ihanille!

8 kommenttia:

 1. Oli kyl hauskaa! Onneksi päätin kanssa lähteä messiin, vaikkakin sitten aika viime hetkillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, oli kivaa ja kiva että päätit tulla :)

   Poista
 2. Vaikuttaapa kivoilta pirskeiltä :)

  VastaaPoista
 3. Oli hyvät reffit meillä! :) Uudestaan taas joskus, kun täällä päin tulee hengailtua :)

  VastaaPoista
 4. Oli kyllä niin hauska ilta, onneksi lähdin! :)
  Kiitos vielä tytöt! <3
  Meijän täytyy joku kerta lähteä tonne Showroomille kyllä omalla porukalla ihan ajan kanssa!?
  Tykkäsin paikasta kovasti, varsinkin siinä kohtaa kun se ilmastointi alkoi toimia!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu onneksi Salosta ajaa tänne hetkessä :) Kiitos itsellesi <3 Pitää todellakin ottaa joskus uusiksi ja mennä sinne viettää iltaa!

   Poista