torstai 3. heinäkuuta 2014

Kukkia hiuksissa

 photo jenna129_zps53ab8fb3.jpg
 photo jenna429_zpsf5350b84.jpg
 photo jenna232_zps13efb913.jpg
Panta & laukku Glitter (saatu)
Mekko Vila (Riikan)
Kengät Skopunkten
Koru Pieces (saatu)

J: Kerroinkin aikasemmin, että mun juhlavaatesuunnitelmat ei ihan mennyt niin kuin piti. Riikka onneksi pelasti tilanteen ja lainasi mulle yhtä lähes käyttämätöntä mekkoaan. Se oli onneksi tosi kiva, paljon ihanampi mitä osasin odottaa.. Ehkä hieman iso, mutta selvisin. Kerran tytöt joutuivat huomauttamaan, kun sivusauma oli melkein navan kohdalla, hehee.. Ei sen pahempaa kuitenkaan! Kengät löysin häitä edeltävänä iltana kahdellakympillä Skopunktenista ja ei kauan tarvinnut miettiä, otanko ne vai en. Olin päättänyt, että haluan valkoiset kengät, eikä niiden valikoima ollut kovinkaan laaja turkulaisissa kenkäkaupoissa. Noita tulee varmasti käytettyä muutenkin tässä kesällä, joten oli kyllä hyvä ostos. Niin ja onhan mulla toisetkin häät on vielä edessä. Niihin haluaisin kyllä ostaa jonkun uuden mekon!

Aika on mennyt taas todella nopeasti. En uskoisi, että lauantaista ja noista häistä on jo melkein viikko! Olen ollut töissä päivisin ja illat ovat olleet täynnä ohjelmaa. Tänään jäin töiden jälkeen Saloon ja olen ehtinyt käydä iltatorilla ihmettelemässä menoa ja syömässä Kurilan herkkupatongit. Nyt yritän pähkäillä, että lähtisikö lenkille tuonne sateen ja tuulen keskelle vai menenkö sohvalle makoilemaan äitin Me Naisten kanssa.. Hmm, vaikea valinta. ;)

2 kommenttia:

  1. Mun on varmaan pakko hankkia joku kukkapanta, kun se näyttää kaikilla niin ihanalta! Tuo mekon väri on jotenkin ihanan raikas ja kesäinen :)

    VastaaPoista