maanantai 21. heinäkuuta 2014

kesän parhaat shortsit

 photo riikka1_zpsabac2ee2.jpg
 photo riikka4_zps2f8bcc18.jpg
 photo riikka5_zps764368bf.jpg
 photo riikka8_zps16edddc9.jpg
 photo riikka9-001_zps1738706b.jpg
 farkkuliivi Seppälä, toppi ja kengät H&M, shortsit Forever 21

R: Taisin viime asukuvapostauksessa mainita jotain mukavuudenhalusta pukeutumisessa.. No näissä kuvissa se näkyy taas! Forever 21:stä ostetut shortsit on olleet yksi tämän kesän lempivaatteista. Onneksi ostin ne, vaikka aluksi hieman epäröinkin tuota kuosia.. F21 on kyllä ehdottomasti yksi mun lempikaupoista nykyään. Tutustuin siihen ensimmäistä kertaa monta vuotta sitten New Yorkin matkalla ja myöhemmin olin ihan fiiliksissä, kun se tuli Lontooseenkin. Toki kaupalla on myös nettisivut, jota kautta pystyy tilaamaan Suomeenkin, mutta parasta kuitenkin on kun pääsee ihan paikan päälle shoppailemaan. Mulla on muuten taas Lontoo-kuume, harmi ettei sinne taida päästä enää tämän vuoden puolella, sillä tiedossa on vähän muita matkasuunnitelmia. Ellen sitten voita lotossa tai rikastu muuten vaan yhtäkkiä, sittenhän voisi matkustaa minne vaan. Sitä odotellessa ;)

 photo riikka2_zpsf1e8e328.jpg
 photo riikka3_zps84b54b10.jpg
 photo riikka6_zps26861f59.jpg

Innostuin muuten vähän näiden kuvien kanssa, mun mielestä nämä onnistui niin hyvin! Kuvauspaikkana sopi mun mielestä jotenkin tosi hyvin tämän asun kanssa yhteen ja ilta-auringossa oli ihan täydellinen valaistus. Kesällä on joskus päinvastainen ongelma kun talvella, tuntuu että valoa on päivällä ihan liikaa, jolloin varjot ja muut tekee kuvaamisesta heti vaikeampaa. Iltaisin valo on usein ihan täydellinen ja tekisi mieli kuvata kaikkea mahdollista.. Mun valokuvausinnostus kulkee selkeästi käsi kädessä valon määrän kanssa.

Valokuvauksesta tuli mieleen.. Kävin viime viikolla passikuvassa ja huomenna olen menossa poliisiasemalle hakemaan uutta passia. Varattiin Jennan kanssa molemmat ajat Salon poliisiasemalta passihakemusta varten, Turussa seuraava vapaa aika olisi ollut vasta joskus reippaasti myöhemmin, eikä jonottaminenkaan oikeen kiinnosta. Mulle meinasi tulla jo pieni paniikki tuon passin kanssa, vanha menee muutaman päivän päästä vanhaksi ja tajusin että Espanjan reissuun on enää reilu viisi viikkoa. Poliisin nettisivuilla luki, että uuden passin saamisessa voi mennä jopa kuusi viikkoa! En ole kyllä koskaan kuullut, että kellään olisi niin kauan kestänyt.. Olen koko ajan ajatellut että onhan tässä vielä ihan hyvin aikaa hommata se passi, mutta aika on mennyt  niin nopeasti. Pitää nyt vaan luottaa siihen, että uuden passin saamisessa ei mene sitä kuutta viikkoa. Ei olisi kiva alkaa maksamaan mistään pikapassista. Mutta, huomenna siis tiedossa pikavisiitti Saloon, hyvä syy käydä samalla Salon torilla lounaalla!

6 kommenttia:

 1. Ihanat shortsit :) niin rennon oloiset !

  VastaaPoista
 2. Kivat kuvat! Mä kävin kanssa hankkimassa uuden passin reissua varten pari viikkoa sitte ja se oli valmis vajaassa viikossa, eli etteköhän tekin ehdi omanne saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mun passi on jo odottamassa ärrällä, turha paniikki :D en kyl tajuu miks siellä sivuilla luki että voi mennä viikkoja.. Jee, mutta pian reissuun <3

   Poista
 3. Oot saanu mut himoomaan farkkuliiviä! Sortsitkin on ihanat!

  VastaaPoista