torstai 10. heinäkuuta 2014

kesäillan asu

 photo riikka1_zpse364d713.jpg
 photo riikka2_zpsdcb4e9f6.jpg
 photo riikka3_zpsa1642fe5.jpg
 photo riikka4_zps6da3ca12.jpg
 photo riikka5_zpsc0338603.jpg
kimono Primark, shortsit Lindex, toppi Forever 21, kengät Vagabond

R: Eilen tosiaan oli Showroomin party with bloggers -bileet ja meillä oli ihan mielettömän hauskaa! Bileistä ja eilisestä muutenkin tulossa postausta myöhemmin, tässä olisi nyt mun eilinen asu. Halusin päälle jotain baariin sopivaa, mutta rentoa ja kesäistä. Olin kyllä tosi tyytyväinen tähän asuun, vaikka toi kimono ei ehkä ollut mikään kaikista kätevin baarissa. Se lensi kassiin aika pian sen jälkeen, kun jäin siitä kiinni jonkun random pojan kelloon. Oli aika koominen tilanne ainakin mun näkökulmasta, vähän ehkä nauratti..

Mä mietin näitä kuvia läpikäydessä, miksi ne näyttää eriltä kun yleensä, huonompilaatuisilta. Tajusin aika pian, että syy oli tuossa objektiivissa! Yleensä otan kaikki asukuvat kiinteällä muotokuvaukseen sopivalla 45mm objektiivilla, nämä taas on otettu perus kittiobjektiivilla. En kuitenkaan halunnut raahata illaksi mukaan kun yhden objektiivin, joten tuo sai kelvata. Jatkossa kyllä käytän aina sitä kiinteää asukuvauksessa..

Nyt mä laitan itseni valmiiksi, lähdetään Jennan kanssa mökille! Käydään tosin ensin vähän Skanssissa shoppailemassa ja pitää katsoa jos matkalta löytyisi vaikka joku kiva kesäkahvila, jossa pysähtyä. Ihanaa kesäistä päivää kaikille!

6 kommenttia:

 1. Tosi kiva asu ja etenkin tuo toppi on nätti :) Tuollainen ilta oli varmasti tosi hauska! Ihanaa mökkireissua teille, nyt on ainakin hyvät ilmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Oli kyllä ihana mökkireissu ja säätkin mitä parhaimmat!

   Poista
 2. Tykkäsin tästä asusta kyllä kovasti!! <3
  Eikä!! :D No onneksi et joutunut ottamaan kaverin kelloa matkaan mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin ;) Hahhaa, ei muuten ollut edes mikään hieno kello :D

   Poista