maanantai 28. heinäkuuta 2014

Äkkilähtö lämpöön

J: Mä haaveilin mökkeilystä koko viikon, mutta ajattelin että viikonloppuna olisi pakko mennä kunnon turkulaisena dbtl:ään tai ainakin jokirantaan hengailemaan ja nähdä kavereita. Lauantaina aamulla onneksi tajusin, ettei mikään pakota mua jäämään hikiseen kaupunkiin ja otettiin Teemun kanssa äkkilähtö Kemiöön mökille. Onneksi, sillä oli aivan mahtava viikonloppu taas kerran. Uitiin, saunottiin, otettiin aurinkoa, pelattiin mölkkyä ja sulkapalloa monta tuntia, poimittiin melkein ämpärillinen mustikoita ja tietenkin syötiin hyvin..

 photo _MG_5071_zps7105ca33.jpg
 photo _MG_5088_zps5ae2a555.jpg
 photo _MG_5109_zps12436ccd.jpg
 photo _MG_5084_zpsa4b7c738.jpg

Mä oon muutenkin viime aikoina alkanut nauttia rauhallisista mökkiviikonlopuista enemmän kuin kaupunkiviikonlopuista (ihan kun ette olisi huomannut tätä). Mökillä ollessa voin hyvällä omalla tunnolla vaan makoilla auringossa, lukea kirjoja, uida ja syödä. Kotona ollessa musta tuntuu, että oon koko ajan kiinni kaikessa tekniikassa. Jos en ole koneella, katson tv:tä tai näprään puhelinta. Mökillä nettikin toimii niin huonosti, etten muutamia instagram-kuvia lukuunottamatta jaksa käyttää sitä. Mökillä ollessa ei tarvitse miettiä blogia tai sitä, miten kävijämäärät laskevat kesällä puoleen normaalista ja blogi täyttyy pelkistä maisemakuvista, joita kukaan ei kuitenkaan jaksa katsoa. 

 photo _MG_5057_zps5f7ad14f.jpg
 photo _MG_5128_zps792a3db6.jpg
 photo _MG_5146_zpsaa5b5ebd.jpg

Tässä postauksessa taas vähän niitä maisemakuvia. Onneksi Riikka tulee parin päivän sisältä roadtripiltä kotiin ja saatetaan saada asukuviakin tänne blogiin. Tiedossa on myös luultavasti reissupostauksia, toivottavasti ne ainakin kiinnostavat. Mua ainakin kiinnostaa! Antaisin muuten mitä vaan, jos pääsisin nyt takaisin tuonne kumiveneeseen makoilemaan. Mutta ei, mä lähden tästä salille ja sen jälkeen yritän ottaa itseäni niskasta kiinni ja saada edes vähän gradua etenemään, jotta olisin saanut lomalla jotain aikaiseksi. Hauskaa ja lämmintä viikkoa kaikille!

2 kommenttia: