maanantai 23. kesäkuuta 2014

vähän kuulumisia ja unohtunut asu

R: Moikka! Tuntuu että olisin ollut pois täältä blogimaailmasta jo pidempäänkin, vaikka eihän siitä ole kun vajaa viikko kun viimeksi reaaliaikaisesti teille kirjoittelin. Mä olen edelleen täällä mökkeilemässä ja nyt kun kaikki ovat jossain, niin oli hyvä aika avata kone ja tulla moikkailemaan teitä. Juhannus oli oikeen onnistunut. Sää oli vähän huono, kuten taisi olla muuallakin, mutta onneksi eilen ja tänään on ollut jo melkeen kesäinen. Luin tänään kirjaa tosi monta tuntia pihalla ja onnistuin jopa polttamaan reiteni. Ei kukaan polta reisiä! Nooo, se muuttuu rusketukseksi.. Onneksi ei ollut heti juhannuksen jälkeen kiire Turkuun, siellä ei ole tainnut aurinko pahemmin näyttäytyä? Mä voisin jäädä tänne mökkeilemään vielä pidemmäksikin aikaa, mutta kyllä me taidetaan huomenna kotiin lähteä.. Onhan se kiva mennä välillä kotiinkin!

 photo riikkala_zpsed8994c5.jpg
 photo riikkala3_zps32000661.jpg
 photo riikkala4_zpse3c3c991.jpg
 photo riikkala2_zps41f14201.jpg
neuletakki Primark, toppi Stradivarius, farkut Zara, kengät Nike 

Yksi syy miksi odotan kotiin pääsyä on se, että haluan kirjastoon. Otin kaksi kirjaa mukaan ja vaikka miten yritin säästellä niitä, niin nyt ne on molemmat luettu. Kannatti uskoa Jennaa, Mari Jungstedin dekkarit on hyviä! Lisäksi odotan ihan vähän jo sitä, että pääsen taas salille. Olen mä täällä käynyt muutaman kerran lenkillä (ja pian taas lähdössä), mutta kamala hinku salille. Pohdin jo tänään olisiko Kerimäellä kuntosalia.. Tikkaa (ja sen eri variaatioita..) on kyllä heitetty niin paljon, että käsi tuli kipeäksi, mutta haluaisin päästä kokeilemaan jos leuanvetoennätys menisi juhannusherkuttelujen jälkeen uusiksi!

Nämä kuvat ei muuten liity juhannukseen mitenkään, päätin vaan laittaa ne tähän samaan kun ovat vielä julkaisematta. Nämä on reilun kahden viikon takaa St Albansissa otettu. Kuvissa näkyy yksi mun reissuostos, pitkä neuletakki Primarkista. Olen jo jonkin aikaa katsellut sillä silmällä tuollaisia pidempiä neuletakkeja ja nyt päätin sellaisen ostaa, kun Primarkissa törmäsin sopivaan, joka ei ollut hinnalla pilattu. Tuo saisi olla kyllä vieläkin pidempi! Tykkäättekö? Ai niin, vähän myös odotan kotiin pääsyä siksi, että pääsen kauppoihin katselemaan miltä alennusmyynnit tänä kesänä näyttää.. Pitäisi ostaa vähän uusia urheiluvaatteita, joku fiksu on joskus sanonut, että niitä kannattaa ostaa alennusmyynneistä.. Onko joku jo käynyt kurkkimassa aleja? Ne tosin taisi alkaa monissa kaupoissa jo ennen juhannusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti