torstai 12. kesäkuuta 2014

Shoppailin!

J: Olin odottanut varmaan pari kuukautta, että pääsisin Lontooseen shoppailemaan. Meillä oli oikein toimintasuunnitelma; heti perjantaina aamulla Primarkiin ja sen jälkeen loput Oxford Streetin suosikkikaupat, ja sitten maanantaina tai tiistaina uusiksi kaupoille.. Ihana sää kuitenkin sotki meidän suunnitelmat. Pyörittiin kyllä perjantaina Primarkissa, Forever21:ssä ja pikaisesti Bershkassa, mutta päädyttiin jotenkin Hyde Parkiin piknikille ja siellä menikin useampi tunti. Maanantaina ja tiistaina oli myös niin kivat ilmat, että ei yhtään huvittanut mennä Oxford Streetille päin. Ostossaalis jäi siis aika laihaksi siihen nähden mitä olin ajatellut, mutta eipä oikeastaan harmita! Nettikaupat on keksitty ja esimerkiksi mun suosikit New Look ja Sports Direct toimittaa molemmat Suomeen jos jotain niistä haluan. 

Yhden asian ehdin kuitenkin havaita kaupoissa. Joka paikassa oli erilaisia kuvioita, kuoseja ja printtejä. Kaikenlaisia ja kaikessa mahdollisessa. Mä rakastan varsinkin tuollaista inkkarikuviota ja meinasinkin seota kun sitä tuli vastaan joka paikassa. Lopulta mun ostokset näytti tältä..

 photo _MG_4044_zpsed8f909a.jpg
 photo _MG_4040_zps7d6845db.jpg
 photo _MG_4058_zps51b2ea70.jpg

Jumpsuit ja musta toppi ovat Forever21:stä, muut Primarkista. Englanti-bikinit ostin ihan vaan tulevia futiksen mm-kisoja varten, ei varmaan vaikea arvata mitä maata mä kannatan? Näiden lisäksi hamstrasin taas vähän alusvaatteita ja sukkia Primarkista. Ne ovat sellaisia perusjuttuja, jotka ovat siellä todella paljon halvempia kuin Suomessa ja mä en ainakaan ole suurempaa laatueroa huomannut. Olen kyllä aika tyytyväinen mun ostoksiin. Ei tosin mitään mun must have -listalta (juhlamekko, juhlakengät, shortsit), mutta ihania juttuja kuitenkin. Nyt odottelen mun Veromodan lahjakorttia, jotta pääsisin Suomessakin ostoksille ;)

Eilen oli vielä sellainen löysäilypäivä, mutta tänään pitää palata kunnolla arkeen. Lähden tästä pian salille. Iltapäivällä on pakko raahautua yliopiston kirjastolle lainaamaan gradukirjoja ja hakemaan Cloettalta jotain kivaa lauantain blogikirppikselle. Illalla sitten Saloon pariksi yöksi, sillä huomenna on töitä.

Iskeekö inkkarikuosi teihin? Mitäs tykkäätte muuten ostoksista? 

1 kommentti: