sunnuntai 15. kesäkuuta 2014

Salon ensimmäinen blogikirppis

 photo kirppis8_zpsdb90a007.jpg
 photo kirppis6_zpse6b137f1.jpg
 photo kirppis1_zps991f13a7.jpg
 photo kirppis2_zpsd5febe45.jpg
 photo kirppis3_zpsa7a4b827.jpg
 photo kirppis4_zps306b8541.jpg
 photo kirppis7_zps8b2a1b88.jpg
 photo kirppis5_zps5fd8a48c.jpg

R: Eilen oli tosi kiireinen, mutta onnistunut päivä! Aamulla kirppisteltiin ja illalla juhlistettiin kaverin uutta kotia. Lähdin aamulla (avainpaniikin jälkeen) Saloon, jossa suunnattiin Jennan kanssa Helsingintielle Ceciliin Reetan järjestämälle blogikirppikselle. Yllättäen (not..) oltiin viimeiset paikalla, mutta ehdittiin onneksi ajoissa järjestellä meidän tavarat myyntikuntoon ja herkutella Reetan hankkimilla herkuilla ennen kun avattiin 11 aikoihin ovet. Eipä muuten olisi uskonut, että ovien auetessa oli jonoa! Ensimmäinen tunti menikin tosi nopeasti, kun porukkaa oli niin paljon liikenteessä. Sen jälkeen vähän hiljeni, mutta kivasti kuitenkin kävi ihmisiä. Oltiin ihan yllättyneitä, miten hyvin shoppailijat löysivät paikalle. Salo yllätti positiivisesti!

Aika meni ihan siivillä muiden bloggaajien ja shoppailijoiden kanssa jutellessa. Koko päivän oli jotenkin tosi hyvä fiilis ja tunnelma oli rento. Toivottavasti kaikilla paikelle tulleillakin oli mukavaa! Oltiin järjestetty myös arvonta, jossa oli ihan mielettömiä palkintoja mm. Cloettalta. Jotkut onnekkaat arvontaan osallistuneet saavat itselleen mm. tuollaiset ihanat Marimekon kassit täynnä Nutisalin pähkinöitä. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti! Kiitos vielä Reetalle järjestelyistä ja muille myyjille seurasta! 

Tänään onkin ollut huomattavasti rauhallisempi päivä kun eilen. Nukuin pitkään, otin aurinkoa parvekkeella ja käytiin Jennan kanssa juoksemassa reilun 10 kilometrin porras/mäkilenkki. Oli taas hyvä juoksufiilis, en olisi uskonut, että oikeasti alan pitämään lenkkeilystä. Kirjoitetaan muuten lähipäivinä siitä puolimaratonista lisää ja muutenkin kokemuksia juoksutapahtumaan osallistumisesta (ensimmäistä kertaa) ulkomailla. Mutta mä jatkan nyt rentoilua, palaillaan asukuvien kanssa huomenna! Heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti