keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

sadepäivien tekemistä

J: Mainitsikin jokin aika sitten, että mulla on vähän lomaa nyt. Heinäkuussa on sitten taas luvassa lasten hoitoa, eli vähän töitä. Toivon, että sillon edes olisi vähän parempi keli. Kivempi olla ulkona ja mennä vaikka uimaan, kuin istua vaan sisällä ja yrittää keksiä jotain tekemistä. Kulunut viikko on ollut tosi ankea. Mulla ainakin ulkoilma on yhteydessä virkeystasoon ja en osaa asennoitua lomaan, kun on huono keli. Olen kuitenkin yrittänyt keksiä kaikkea kivaa jota sade ei häiritse!

..Olen ensinnäkin nauttinut jokaisesta mahdollisesta aurinkoisesta hetkesä ulkona parvekkeella

..Olen syönyt aamupalan ajan kanssa. Itsetehtyjä sämpylöitä, puuroa ja marjoja, kanamunia, smoothieta, kasviksia, vihanneksia, hedelmiä ja tietenkin monta kuppia kahvia. Nami.

 photo _MG_4090_zpsbb858d7e.jpg

..Olen lukenut paljon. Dekkareita enimmäkseen, ne ovat ihan parhaita. Uusi koukutus on nuo Ann Rosmanin kirjat. Tykkään siitä, miten hän yhdistelee historiaa ja nykypäivää.

..Lukiessa olen haaveillut reissusta Ruotsiin. Ei Tukholmaan, vaan jonnekin rannikolle pikkukaupunkiin tai vaikka Gotlantiin! Kirjoissa kuvataan tapahtumapaikat niin elävästi, että tunnen jo melkein käyneeni siellä!

 photo _MG_4112_zps18947fdd.jpg

..Olen myös haaveillut matkasta jonnekin lämpimään. Voisin lähteä melkein minne vain. Jos ei olisi lauantaina tiedossa kaverin häitä, olisin varmaan ottanut äkkilähdön jonnekin.

..Onneksi voin haaveilla loppukesän Espanjan reissusta! Lasken jo päiviä. Tänään on aika tarkalleen 60 päivää lähtöön ja muutama päivä enemmän kisojen alkuun.

 photo _MG_4092_zpsb0e52b71.jpg

..Olen käynyt tyhjentämässä yliopiston kirjaston ennen kun se menee kesäksi kiinni. Uskottelen itselleni, että jos hankin tarpeeksi kirjoja, teen gradua.

..Olen iloinnut siitä, että sain viimeisen tentin läpi ja enää en astu koskaan jalallanikaan tenttisaliin. Paitsi kun menen tekemään kypsäriä sitten joskus.

 photo _MG_3883_zps85ec6a76.jpg

..Olen käyttänyt suosikkikenkiä ja housuja ihan liikaa, ihan vaan siksi kun on kylmä. Silti odotan, että saisin käyttää uusia toppeja ja shortseja

..Olen käynyt salilla. Siellä sade ja kylmyys ei haittaa. Tein myös uuden leuanvetoennätyksen, kuusi! Vielä pari kuukautta sitten meni hikisesti kolme.

 photo _MG_3774_zpsc45f896b.jpg

Enimmäkseen olen yrittänyt nauttia siitä, että saa vaan olla. En ole jaksanut ottaa mitään stressiä esimerkiksi siitä gradusta, kyllä mulla on vielä aikaa tehdä sitä. Koko kesä menee piloille, jos vaan stressaan sitä. Olen opiskellut elämässäni noin 17 vuotta ne vuoden ovat opettaneet mulle sen, että kaikki työt tulee kyllä lopulta valmiiksi. Olen myös elämäni aikana huomannut sen, että ei koko kesää voi sataa, joten turha murehtia siitäkään ;) Uskon aurinkoisten päivien vielä tulevan. Siihen saakka taidan makoilla sisällä lukemassa.. Hauskaa sateista viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti