tiistai 3. kesäkuuta 2014

mitä mukaan matkalle?

R: Lähdettiin taannoisessa Inspiration Day -tapahtumassa mukaan Vermanin ja Indiedaysin yhteistyökampanjaan, jonka tiimoilta saimme testiin matkatuotepaketit. Verman on suomalainen lääkealan perheyritys, joka tarjoaa tuotteita terveyden edistämiseen ja hyvinvointiin. Vaikka lääkealan yrityksestä onkin kyse, niin ei me sentään mitään lääkkeitä testiin saatu, vaan tuotteita, jotka sopii erityisen hyvin matkailijoille. Eli jotka sopii erityisen hyvin meille! Mä ajattelin pakata näitä tuotteita mukaan torstaina alkavalle Englannin reissulle, sillä paketista löytyi jotain erittäin tarpeellista puolimaratonia ajatellen.

 photo kampanja1_zps3fea0413.jpg
 photo kampanja2_zps9e28ac47.jpg

Yksi todella tarpeellinen tulokas matkalaukkuun on Wonderm - Blister Defence silikonisidos rakkojen hoitoon. Olen lukenut niin paljon kauhutarinoita juostessa verille hankautuneista varpaista ja kantapäiden rakoista, että ajattelin varautua juoksuun isolla kasalla rakkolaastareita. Nyt kun meidän juoksu on vielä kaupunkiloman yhteydessä, niin tulee muutenkin varmaan käveltyä tosi paljon, eli veikkaan että rakoilta ei voi välttyä. Tämä silikonisidos sopii muuten urheiluun tosi hyvin, tuote on itse asiassa alunperin kehitetty ammattiurheilijoiden tarpeisiin.

 photo kampanja3_zps2228d5d1.jpg

Wonderm® Blister Defence on ihonvärinen, uudelleen kiinnittyvä, pehmeä ja joustava silikonisidos rakkojen ja hiertymien ehkäisyyn ja hoitoon. Alun perin sidosteknologia kehitettiin ammattiurheilijoiden tarpeisiin suojaamaan kovan rasituksen kohteeksi joutuvaa ihoa kehon eri alueilla.

Mulle tuli ensimmäisten pitkien lenkkien aikana molempiin jalkoihin rakkoja, vaikka normaalisti mun juoksukenkien kanssa niitä ei pahemmin tule. Jalkojen hikoaminen kuitenkin saattaa edistää rakkojen muodostumista, sen vuoksi ikinä ei voi olla varma, että ne hyväksi havaitut kengät ei aiheuta rakkoja. Onneksi osasin myöhemmin varautua ja olen viime aikoina pitkille lenkeille lähtiessä laittanut ennakkoon jalkojen rakkoherkille alueille Wondermin silikonisidoksen estämään rakkojen muodostumista ja suojaamaan vanhoja, ettei iho mene rikki ja tulehdu. Nämä muuten pysyvät todella hyvin paikallaan, eivätkä irtoa edes suihkussa, plussaa siitä!

 photo kampanja6_zps6538ada1.jpg

Toinen kiinnostusta herättänyt tuote on Melarest Melatoniini, joka auttaa nukahtamisessa ja lievittää aikaeron vaikutuksia. Me onneksi juostaan ihan vaan Englannissa, joten mitään aikaero-ongelmia ei onneksi ole tiedossa, mutta lähinnä pelottaa se, että jännityksen vuoksi ei saa nukuttua. Ennen puolimaratonia olisi kiva saada kunnon yöunet, joten ajattelin varmuuksen vuoksi pakata nämäkin reissuun mukaan. Mä yleensä nukun ihan hyvin, saatan nukahtaa muutamassa minuutissa, mutta joskus kun pitäisi nukkua ja saada unta, niin tuntuu ettei uni tule millään. Oikeasti, on ehkä kamalinta maata sängyssä ja puolen tunnin välein vilkuilla kelloa ja laskea tunteja siihen, että herätyskello soi. Ja yleensä mitä enemmän sitä alkaa ajatella, että pakko nukkua, niin sitä epätodennäköisemmin se uni oikeasti tulee. Joten, jotta päästään varmasti pirteänä starttaamaan sunnuntaiaamuna kello 10 puolimaratonille, pitää varautua ja ottaa Melatoniinit mukaan.


 photo kampanja4_zpsdf8af9e9.jpg

Ja koska olen tässä postauksessa puhunut jo niinkin viehättävästä asiasta kun rakoista, ajattelin vielä kertoa, että varaan reissuun mukaan myös Rela Tabs purutabletteja. Eli siis maitohappobakteereja, jotka sopivat käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi reissussa kuurinomaisesti. Ei varmaa tarvitse alkaa tätä sen tarkemmin selittelemään, kyllä te tiedätte. Kukapa haluaisi kesken juoksun pysähtyä vessaan :D

Vermanin kampanjasivulla pääsette lukemaan muiden bloggaajien kokemuksia näistä tuotteista ja siellä on käynnissä myös kilpailu, jossa voi voittaa  täydellisesti rantapäiviin sopivan Olympus TOUGH TG-830 iHS Adventure kit –kameran! Kannattaa käydä osallistumassa, kilpailu loppuu jo 6.6.

4 kommenttia:

 1. Ihan huippua Englannin reissua ja tsemppiä urakkaan :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan olonen blogi teillä! Tsemppiä puolimaratonille! :)
  - Essi
  http://hateloveandpassion.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja selvittiin puolimaratonista, jee!

   Poista