tiistai 17. kesäkuuta 2014

London look

 photo riikkape1_zps111f9fd8.jpg
 photo riikkape2_zpsd6e0747a.jpg
 photo riikkape3_zps91d201c5.jpg
 photo riikkape4_zps305036ca.jpg
 photo riikkape5_zpsa7726680.jpg
 toppi, kimono ja reppu Primark, shortsit Zara, kengät Converse (Jennan)

R: Mun piti tulla postaamaan teille ihan muuta kun tämä asu, mutta en ehtinyt saada sitä toista postausta valmiiksi, joten saatte ihailla mun asua reilun viikon takaa. Meillä on Jennan kanssa sellanen kiroittamaton sääntö tämän blogin suhteen, että ei mielellään kahta asupostausta peräkkäin, en oikeastaan edes tiedä mistä se sääntö sai alkunsa! No, tässä nyt kuitenkin mun asu, joka kuvattiin Regent's Parkin ihanassa ilta-auringossa. Kuten huomaa, toi Primarkin pitsihapsukimonohärpäke on ollut jo kovassa käytössä.

Eilen meillä oli tosiaan kunnon "blogipäivä", kun ensin vähän kuvailtiin Jennan luona, sitten käytiin erään yhteistyön tiimoilta hieronnassa (oli ihanaa, siitä lisää myöhemmin!) ja sen jälkeen kierreltiin vielä vähän alennusmyyntejä ja taidettiin vähän shoppaillakin.. Ostin yhdet shortsit, joille tosin ei taida lähipäivinä tulla pahemmin käyttöä. Kamalaa säätä luvattu! Lähden tänään (tai siis ihan pian) kohti Joensuuta ja suunnataan poikaystävän perheen mökille. Sinne on luvattu neljä (!!!!!) astetta täksi päiväksi? Kylmyys ja tämä takaavat varmaan ikimuistoisen juhannuksen ;) Hyvää juhannusta vaan kaikille. Heh, no ei saa olla niin negatiivinen, oikeasti mun juhannus on onnistunut jos pääsen saunomaan, saan grilliruokaa ja pääsen lenkkeilemään maalaismaisemiin! Mä tulen postailemaan normaaliin tahtiin, jos netti suostuu toimimaan. Toivottavasti junassakin toimisi wifi, tulee muuten tylsä matka.. Heippa!

6 kommenttia:

 1. tykkään asustasi! ai kun olisikin shortsikelit!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja niinpä, haluan shorstikelit takaisin..

   Poista
 2. Nuo converset on ihanat! Haha, ei oo shortsikelejä näkyny hetkeen :D

  VastaaPoista
 3. Hei mitämitä äääää tervetuloa tänne!! <3

  Tänne on tosiaan vähä Kökköö säätä luvattu mut tänäänki oli kyllä +10 ku jossai muualla näytti olevan vaa jotai +4 päivällä! :s mut koko suomeen on vissii luvattu tosi huonoo säätä juhannukseks.. No, täytyy yrittää silti nauttii juhannuksesta ja toivoo et aurinko paistaa koko loppukesän!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, mä olin Joensuussa vaan nopeasti, jatkettiin heti matkaa Kerimäelle :) Onneksi siellä oli melko hyvä sää, muutamana päivänä otin jopa vähän aurinkoa..

   Toivottavasti Joensuussa olisi muutaman viikon päästä kesä kun tulen sinne taas rockiin!

   Poista