maanantai 2. kesäkuuta 2014

Liian lämmin asu kesään

J: Mä oon taas viivytellyt tämän yhden asun postaamista ihan liian kauan! Tämä on jo perjantailta. Piti heti lauantaina tulla postailemaan, mutta olin niin kiireinen nauttiessani kenties kesän ainoista yhteisistä vapaapäivistä Teemun kanssa, että jäi koneella olo vähäisemmäksi. Nyt kuitenkin vaikka tämän lämpimän päivän kunniaksi vähän viileämmän päivän asu.. Tulee niin kuuma, kun katsonkin tuota neuletta!

 photo jennape11_zpsf646bb8c.jpg
 photo jennape7_zpsf41c864c.jpg
 photo jennape8_zps0af5fe8b.jpg
 photo jennape31_zpsa1738943.jpg
 photo jennape51_zps6aa2e48e.jpg
 photo jennape21_zps1f499743.jpg
Housut Gina Tricot, toppi H&M, neule Seppälä, laukku Primark

Tänään olikin sitten kesän ensimäinen päivä töissä. Mulla on kyllä maailman rennoin työ, en jotenkin edes osaa ajatella sitä työnä, vaikka siitä rahaa saankin. Heh, aika unelma tilanne siis! Ainoa miinus on tuo ajomatka Turusta Saloon ja vielä sinne ihan Salon reunalle. Aamuisin tykkään ajaa ja kuunnella Suomipopin Aamulypsyä (ihan parasta viihdettä!), mutta iltapäivisin matkat menevät liian hitaasti. Olen kyllä ajatellut olla vanhempien luona aina välillä yötä, mutta tänään oli pakko tulla kotiin Turkuun hoitelemaan vähän asioita. 

Pian pitäisi lähteä postiin (itseasiassa pariin eriin ja vielä Siwaan hakemaan yksi paketti) ja Myllyssä käymään. Pakko hoitaa pari viime hetken asiaa ennen kun lähdetään torstaina Englantiin, vaikka tekisi kyllä mieli lösähtää tuohon sohvalle lukemaan hyvää kirjaa. Rankkaa, kun joutui pitkästä aikaa heräämään ennen puoli seitsemää ;) Miten muilla on viikko alkanut? Mitä tykkäätte asusta?

2 kommenttia:

  1. Tykkään tästä asusta tosi paljon! Vitsi kun tekis kanssa mieli jotain tollasia kunnon rentoilufarkkuja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :> Nuo on kyllä pelastunut monta asukriisiä, niin kivat :)

      Poista