lauantai 21. kesäkuuta 2014

kukkia tyynyn alla? vai jakussa?

 photo riikka1_zpsca089785.jpg
 photo riikka2_zps35c8f6c5.jpg
 photo riikka3_zps9943d884.jpg
 photo riikka4_zps274c5d48.jpg
 photo riikka5_zps7f3d1e96.jpg
 photo riikka6_zps15f0c402.jpg
 bomber New Yorker, toppi ja kengät H&M, shortsit Lindex

R: Täällä ollaan mökkimaisemissa edelleen. Nyt ei kuitenkaan vuorossa ole mitään juhannusjuttuja, vaan asu viikon takaa.

Tämä asu mulla oli viime lauantaina, kun käytiin kaverin tupareissa. Ostin nuo kengät sillon huhtikuussa Indiedaysin juhlia varten ja niiden käyttö on jäänyt ihan muutamaan kertaan. Olen niin huono käyttämään korkoja nykyään, olen niin mukavuudenhaluinen, että laitan jalkaan ennemmin tennarit tai sandaalit.. Pitäisi kyllä käyttää useammin korkoja, jotenkin tulee heti itsevarmempi olo kun näyttää pidemmältä! En tiedä olenko koskaan sanonut, mutta mua ärsyttää olla näin "lyhyt". Olen kyllä ihan keskiverron pituinen, 167cm, mutta haluaisin olla pidempi. Melkeen kaikki kaveritkin on mua pidempiä! Okei, eksyn vähän aiheesta..

Mitäs teidän juhannukseen kuuluu? Viettäkää oikeen ihana juhannus!

4 kommenttia: