perjantai 27. kesäkuuta 2014

juhannusta ja vähän muutakin..

R: Mä tunnen itseni ihan kamalan fiksuksi taas. Olen keskiviikkoillasta asti luullut, että mun tietokone meni lopullisesti rikki. Tämä konehan on siis jo todella vanha ja sammuilee aina joskus itsestään kun ylikuumenee, mutta nyt se ei ollut edes mitenkään ylikuumentunut, sammui vaan. Olin ihan varma että se meni nyt lopullisesti rikki. Äsken päätin että yritän nyt jos kone vielä aukeaisi, että saisin kuvat siirrettyä ulkoiselle kovalevylle. Ja arvatkaa mitä huomasin? Laturin johto ei ollut seinässä!! Akku olikin vaan loppu. Edelleen tämä siis ylikuumenee jos on liian kauan auki ja tarvitsisin todellakin uuden koneen, mutta onhan tämä edes jotenkuten toimiva kone parempi kun ei mitään. Tai voinhan mä pöytäkonetta käyttää, mutta en saa esim. kuvia siirrettyä siihen, koska olen hävittänyt mun kameran usb-piuhan ja Olympuksen kameraan ei sovi esim. kännykän tai pleikkarin johdot.

 photo juhannus1_zpsaec5765c.jpg
 photo juhannus2_zpscb52000f.jpg
 photo juhannus3_zpsc383843f.jpg
 photo juhannus10_zpsdf189878.jpg

Eli siis teknisiä vaikeuksia on ollut, mutta nyt pääsen taas normaalisti postailemaan! Tässä teille mökkikuvia, joita mun siis oli tarkoitus alunperin postata jo keskiviikkoiltana, jolloin kotiuduttiin mökiltä. Reilu viikko mökillä meni tosi nopeasti ja oli kivaa. Olisin voinut jäädä vieläkin pidemmäksi aikaa! Tuli herkuteltua ja saunottua koko kesän edestä ;) Ehkä parasta oli itsetehty loimulohi, nam! Kotiin olikin sitten tosi kiva palata, kun täällä odotti siivoamaton kämppä ja kamala kasa postia oven takana.. 

 photo juhannus5_zps1afbf576.jpg
 photo juhannus6_zpsd3f75365.jpg
 photo juhannus11_zps0006254c.jpg
 photo juhannus9_zpsfeca5956.jpg

Olen viimeiset pari päivää hoitanut asioita, käynyt kirjastossa etsimässä kaikki lempparikirjailijan kirjat, raahannut torilta kilokaupalla vihanneksia ja hedelmiä ja juossut kaikki mahdolliset urheilukaupat läpi uusien salihousujen toivossa. Ei löynyt, pakko varmaan tilata jostain.. Olen myös ehtinyt jo pari kertaa salille, reilun viikon tauko ja kunnon hiilaritankkaus (lettuja iltapalaksi ;)) taisivat tehdä tehtävänsä, nostin sarjapainoja tai tein normaalia pidempää sarjaa lähes jokaisessa liikkeessä. Eli heittäkää ne protskulettunne viemäriin, kyllä kunnon muurikkaletut mansikoiden ja vaniljajätskin kanssa lyö ne ihan mennen tullen.

 photo juhannus7_zps8dc71489.jpg
 photo juhannus8_zpscdc83343.jpg
 photo juhannus12_zps6d58124b.jpg

Huomenna onkin sitten the day, kaverin häät! Ensimmäinen meidän vanhasta kaveriporukasta menee naimisiin, kuka mahtaa olla sittten seuraava..? Varmaan upeat häät tulossa ja ihanaa kun on luvattu hyvää säätäkin. Taidan pakata nyt jo tavarat huomista varten ja aamulla sitten suunnaksi Salo. Hauskaa viikonloppua kaikille!

P.S Opin mökillä myös sen, että Plants vs Zombies2 on hyvin koukuttava peli. Oikeasti.

10 kommenttia:

 1. sweeeet!!!
  follow to follow?
  http://defishencia.blogspot.ru/

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia ja ihania juhannustunnelmia :)

  VastaaPoista
 3. Ite siirrän kuvat aina laittamalla muistikortin koneeseen :) eikö silleen onnistuis jannenkin koneella! Ei tarvii sitä piuhaa !

  Kivoja kuvia, niin tunnelmallisia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin mäkin aina siirrän, mutta pöytäkoneessa ei ole lukijaa :/

   Kiitos!

   Poista