sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Huomenta!

 photo brekkie3_zps371bb1e0.jpg
 photo brekkie2_zpsc41a0f77.jpg
 photo brekkie4_zpse07a5d14.jpg
 photo brekkie1_zps001b3404.jpg
 photo brekkie2_zps0776c915.jpg

R: Aamupala on päivän tärkein ateria. Se on todettu täällä blogissa ennenkin. Mun aamiaispostaus on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ruokapostauksista. Sen postauksen jälkeen mun aamupalasuosikki on muuttunut, tajusin puuron monet mahdollisuudet! Opin vasta joskus puoli vuotta sitten oikeasti tykkäämään puurosta. Aiemmin en tajunnut, miten joku pärjää puurolla. En oikeastaan edes tykännyt puurosta ja koin puuron tekemisen aamuisin jotenkin todella vaikeana. Nykyään syön aina aamuisin puuroa. Yhden käden sormilla voi laskea viimeisen puolen vuoden ajalta ne aamut, jotka olen kotona herännyt ja en ole syönyt puuroa.

Teen puuron aina mikrossa ja veteen, lisään pienen tilkan maitoa vasta valmiiseen puuroon.. Yleensä käytän joko kaurahiutaleita, ruiskaurahiutaleita tai sekoitan molempia. Puuron sekaan laitan useimmiten ihan vaan mehukeittoa (Valion stevialla maustettua vadelma-mustaherukkakeittoa) tai marjoja. Aina sillon tällöin laitan puuroon myös pähkinöitä tai siemeniä ja viime aikoina olen oppinut sekoittamaan puurooni myös raejuustoa. Vielä en ehkä sanoisi että se on mun suurinta herkkua, opettelen vasta.. Raejuusto tosin menee ainoastaan, jos on myös mustikoita.

Puuron lisäksi syön lähes aina myös jotain muuta. Useimmiten syön keitetyn kananmunan ja hedelmän. Vielä näidenkin lisäksi saatan joskus syödä myös ruisleivän juustolla tai näkkileipää avokadolla, jos olen esim. lähdössä pelkän aamiaisen voimalla urheilemaan tai jos tiedän, että lounasaika voi venyä. Viime viikonloppuna innostuin tekemään myös banaanipannukakun! Oli muuten hyvää pitkästä aikaa. Nämä kuvien aamiaiset on viime päiviltä, ihanaa kun nyt lomaillessa on aikaa panostaa aamiaisiin. Mitä te syötte aamuisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti