tiistai 24. kesäkuuta 2014

Halpoja urheiluvaatteita

J: Alealealeale, mä en ole vielä astunut jalallanikaan alennusmyynteihin, enkä edes tiedä teenkö sitä, mutta nettishoppaillut olen ihan vähän! Tilasin Nellyltä jo ennen varsinaisten alennusmyyntien alkua yhden mekon ja sandaalit ja nyt odotan malttamattomina, ehtiikö ne tulla ennen lauantain häitä. Jos ei, mulla on onneksi varasuunnitelma. Tai no totta puhuessa tämä on jo varasuunnitelma, sillä mun piti ostaa lahjakortilla uusi mekko, mutta se ei ole vieläkään tullut. Höhöh.

Nyt ei ollut kuitenkaan tarkoitus puhua Nellyn aleista, niihin olette ehkä saattaneet törmätä muuallakin, vaan poimin mun suosikkeja Stadiumin aleista! Kuten moneen kertaan ollaan taidettu mainita, urheilivaatteita on hyvä ostaa alennuksesta. Niitä tarvitsee aina ja ei tule niin helposti ostettua mitään yhden kesän kestävää mekkoa tai toppia heräteostoksena.

 photo Desktop96_zps3a9f1a92.jpg
 photo Desktop97_zpscdb8f2be.jpg
Tuotteet: Stadium

Mä tarvitsisin uudet salikengät, vanhat ostin vasta puolisen vuotta sitten Intersportista (alesta :D), mutta ne eivät koskaan ole olleet mitkään maailman parhaat jalassa ja jos totta puhutaan, ne ovat aika rumat. Treenimotivaatioita kohottaisi kummasti esimerkiksi nuo lilat Niket. Kenkien lisäksi haluaisin uusia salitrikoita. Mulla on tällä hetkellä vaan kahdet hyvät, ja nekin ovat oikeasti juoksutrikoita. Eihän sillä periaatteessa mitään väliä ole millaisissa vaatteissa treenailee, mutta olen viime aikoina huomannut oikeiden varusteiden merkityksen. 

Ps. Muistakaa osallistua arvontaan. Varsinkin bloggareilla todella hyvät mahdollisuudet voittaa ;)

Postaus toteutettu yhteistyönä, sisältää mainoslinkkejä.

2 kommenttia:

  1. Ooh, oon itekin kuolannu noita ylemmän kuvan nikejä jo jonkun tovin... Stadiumissa näyttäis olevan vielä kohtuu hinnallakin >:) saattaapi olla, että kohta lähtee tilaus menemään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama täällä :D Siellä oli yhdet kolmannetkin aivan ihanat, joita en saanut mahtuu tähän kollaasin!

      Poista