maanantai 16. kesäkuuta 2014

Girly style

J: Meillä oli lauantaina yhden kaverin tuparit, eli syy pukeutua kivasti. Mulle kivasti pukeutuminen tarkoittaa erilaista kuin arkena. Silloin voi vähän leikitellä, laittaa esimerkiksi vaaleanpunaisen hameen, kukkatopin ja kukkaseppeleen. Uskallauduin jopa laittamaan huulipunaa!

 photo jenna621_zpsde7fbf26.jpg
 photo jenna127_zps031522ef.jpg
 photo jenna527_zpsdd3c50f6.jpg
Hame Zara, toppi H&M, takki New Yorker, laukku Monki, kukkaseppele Glitter, käsikoru New Look, kengät Primark

Viihdyin asussa kyllä hyvin, vaikka ei ihan omaa tyyliä olekaan. Rakastan tuon paidan selkäosaa niin paljon, tuo pitsi kruunaa tyttömäisyyden mielestäni loistavasti. Kukkaseppelekin sopii yllättävän hyvin mun mustiin hiuksiin. Ne on muuten vähän tummemmat taas, värjäsin ne perjantaina. Värjäsin samalla vähän niskaani, korviani ja otsaa. Olen niin huono värjäämään itse hiuksia, mutta liian pihi menemään aina kampaajalle! Huono yhdistelmä.

 photo jenna330_zpsfc569083.jpg
 photo jenna427_zps9ac69251.jpg

Meillä on Riikan kanssa tänään blogipäivä, heh. Eli otetaan vähän kuvia, käydään yhdessä kivassa paikassa yhteistyön tiimoilta, otetaan ehkä vähän asukuvia ja valmistellaan teille pari kivaa arvontaa. Muutenkin on tällä hetkellä paljon asiaa ja tuntuu, että blogi päivittyy koko ajan! Luotan siihen, ettei se varmaan ketään häiritse ;) Nyt kuitenkin vaatetta päälle ja naamaan vähän meikkiä.. Niin ja aijuu, mulla on kaksi viikkoa lomaa! Ehti sitä jo melkein kokonaisen viikon tekemään töitä eli nyt on hyvä taas lomailla ja vähän graduilla.. Tai ainakin tuota ensimmäistä..

Mitä tykkäätte asusta? Sopiiko mielestänne vaaleanpunainen mulle?

8 kommenttia:

  1. Ihana asu kyllä! Mullakin on toi sama kukkaseppele, mut oon säästellyt käyttöä viel juhannusta varten :D

    VastaaPoista
  2. sopii ehdttomasti vaaleanpunainen sulle! :) ja ihana vilauttelukuva tuo viimeinen ;)

    VastaaPoista
  3. Upea asu! toi maksihame on ihan yli ihana! päädyin tänne teidän blogiin myös ensimmäistä kertaa ja pakko sanoa että tämä vaikuttaa kyllä erittäin kivalta blogilta :)

    VastaaPoista