keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Eilen Lontoossa, tänään Turussa

J: Kotona taas! Meillä oli eilen iltalento, joten ehdittiin eilen ennen lähtöä vielä hyvin pyöriä Lontoossa ja nauttia aivan ihanasta aurinkoisesta säästä. Käveltiin Regent's Parkin läpi Primrose Hillille ja sieltä edelleen Camdeniin. Camdenista hypättiin metroon ja ajeltiin Leicester Squarelle ja Piccadilly Circukselle, jossa oli muutama muukin ihminen nauttimassa ihanan aurinkoisesta säästä. Onnistuttiin hankkimaan kivat rusketusrajat ja rakot jalkoihin ennen kun piti kiirehtiä junaan ja suunnata Gatwickille.

 photo ti4_zps7f78742b.jpg
 photo _MG_3979_zps1dd9cd91.jpg
 photo _MG_3991_zps5db9096f.jpg
 photo _MG_4001_zps7ba23c88.jpg
 photo ti1_zps6dc7d25a.jpg
 photo _MG_4011_zps68c292af.jpg
 photo ti3_zpsd1a79b08.jpg
 photo ti6_zps0bf8324b.jpg

Lontoo on kyllä ihana, en kyllästy siihen koskaan. Siellä on niin paljon kaikkea. Jos vaikka vertaa näitä kuvia Oxford Streetin vilinään, niin ei uskoisi olevansa samassa kaupungissa.. Tai kun miettii niitä kaikkia ihania vihreitä puistoja ja Brick Lanea, voivatko ne olla samaa kaupunkia? Lontoossa en tunne oloani koskaan turistiksi, sillä siellä on niin monia eri kansalaisuuksia ja erilaisia ihmisiä, että kaikki sulautuvat kaupunkikuvaan. Pääsisinpä pian takaisin!

Olin eilen kotona vasta kolmen jälkeen yöllä. Otin sekä koneessa että bussissa pienet torkut, joten uni ei oikeen meinannut tulla, kun puoli neljältä kömmin sänkyyn. Tänään saattaa vähän väsyttää! Onneksi ei ole tänään tai huomenna mitään kummempaa tekemistä. En ole yhtään kateellinen Riikalle, jolla on perjantaina tentti..;) Mä taidan sen sijaan alkaa tyhjentää matkalaukkua ja pesemään pyykkiä. Lomalta paluun varjopuolia.. Lisää reissupostauksia ja kaikkea muutakin kivaa tiedossa loppuviikosta. Aurinkoista keskiviikkoa kaikille!

6 kommenttia:

 1. Niin ihanan näköisiä kuvia!

  VastaaPoista
 2. Eikä, niin ihania kuvia ja muistoja... TAHTOO TUONNE TAKAS!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon! Mä haluisin kans takas, Lontoosta ei saa koskaan tarpeeksi..

   Poista
 3. Teijän reissu vaikuttaa niin onnistuneelle!! :)
  Olis jo lauantai ja kuulisin siitä kirppistelyn ohessa! <3

  VastaaPoista